Zigavus Mavi Saç Serumu Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan crown
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 403
  • Cevap 3

1
Zigavus blue mavi saç çıkaran serumu kullananlar olduğunu duydum arkadaşlar, saç dökülmesi hepimizin sıkıntısı ve bunun için bir çok çözüm arayışımız oluyor, saçların dökülmesini durdurmak ve tekrar çıkmasını sağlamak için lusi bien kullansam etki alabilirmiyim? [ATTACH type="full" alt="Zigavus Mavi Saç Serumu Kullananlar Yorumları "]1741[/ATTACH] Saç dökülmesini durdurduğu söyleniyor siz ne dersiniz bu konuda. Şampuan seçimi falan, zigavus mavi saç bakım serumu kullananlar varsa lütfen yardımcı olsun arkadaşlar sonuçlarını merak ediyorum. mesoplex saç bakım serumu var bugünlerde revaçta. Bu serumu kullananlar varsa etkisi hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
3 6
1
Tavsiye üzerine aldım 3. şişe oldu dermaroller ile ve düzenli kullanımda etkisini gösteriyor dediler işe yaramazsa ilerde yorumumu düzenlerim.
crown

crown

Üye
Zigavus blue mavi saç çıkaran serumu kullananlar olduğunu duydum arkadaşlar, saç dökülmesi hepimizin sıkıntısı ve bunun için bir çok çözüm arayışımız oluyor, saçların dökülmesini durdurmak ve tekrar çıkmasını sağlamak için lusi bien kullansam etki alabilirmiyim?

Saç dökülmesini durdurduğu söyleniyor siz ne dersiniz bu konuda. Şampuan seçimi falan, zigavus mavi saç bakım serumu kullananlar varsa lütfen yardımcı olsun arkadaşlar sonuçlarını merak ediyorum. mesoplex saç bakım serumu var bugünlerde revaçta. Bu serumu kullananlar varsa etkisi hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Ç

Çolak

Üye
Kullananlar yok mu arkadaşlar bu mavi serum deneyen tecrübe eden?

Alperen

Alperen

Üye
Saç çıkarmadığı ve kafada tutmadığı kesin

T

Turan

Üye
Tavsiye üzerine aldım 3. şişe oldu dermaroller ile ve düzenli kullanımda etkisini gösteriyor dediler işe yaramazsa ilerde yorumumu düzenlerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
43
Çevrim içi ziyaretçiler
76
Toplam ziyaretçi
119

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt