Zigavus Kolajen Women Şampuan Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Afrasze
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 326
  • Cevap 2

Zigavus Kolajen Women Şampuan Kullananlar Yorumları

1
Arkadaşlar merhaba zigavus kolajen women saç dökülmesi önleyici şampuanı kullananlar var mı, şampuan içinde saç tellerini güçlendirici keratin var, etki göstermesi için ortalama olarak 3 ay kullanılması gerekmekteymiş bazı kullanıcı yorumlarında 3 aylık kullanımdan sonra saç dökülmesinin oldukça azaldığını söylemekte ve elleriyle bile saçlarının hissiyatına kavuşmuş durumda ve bazı kullanıcılarda kokusunun fazla olmasından şikayetçi, 1 kutu ortalama 3 ay gitmekte ve içindeki kullanma klavuzuna göre uygularsak gerçekten güzel bir şekilde verim alacağımız söyleniyor. Hem fiyat olarak hem performans olarak iyi bir ürün olduğunu kullanıcılardan duydum. [ATTACH type="full" alt="Zigavus Kolajen Women Şampuan Kullananlar "]1764[/ATTACH] Aramızda zigavus kolajen şampuanı kullananlar arkadaşlar varsa yorumlarını deneyimleriyle bize bilgi verirlerse sevinirim.
2 6
1
saçlarımı biraz sert yaptı açıkçası içindeki keratin dolgunluk isteyenler için birebir etkisi var
A

Afrasze

Üye
Arkadaşlar merhaba zigavus kolajen women saç dökülmesi önleyici şampuanı kullananlar var mı, şampuan içinde saç tellerini güçlendirici keratin var, etki göstermesi için ortalama olarak 3 ay kullanılması gerekmekteymiş bazı kullanıcı yorumlarında 3 aylık kullanımdan sonra saç dökülmesinin oldukça azaldığını söylemekte ve elleriyle bile saçlarının hissiyatına kavuşmuş durumda ve bazı kullanıcılarda kokusunun fazla olmasından şikayetçi, 1 kutu ortalama 3 ay gitmekte ve içindeki kullanma klavuzuna göre uygularsak gerçekten güzel bir şekilde verim alacağımız söyleniyor. Hem fiyat olarak hem performans olarak iyi bir ürün olduğunu kullanıcılardan duydum.

Zigavus Kolajen Women Şampuan Kullananlar

Aramızda zigavus kolajen şampuanı kullananlar arkadaşlar varsa yorumlarını deneyimleriyle bize bilgi verirlerse sevinirim.

N

Nur

Üye
Saçım çok dökülüyordu icçne bepanten ampul kırarak kullanıyorum çok değişik sabun ve şampuanlar kullandım fayda etmedi bir süre bu şampuanı deneyeceğim.

D

Durubeyaz

Üye
saçlarımı biraz sert yaptı açıkçası içindeki keratin dolgunluk isteyenler için birebir etkisi var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
48
Çevrim içi ziyaretçiler
81
Toplam ziyaretçi
129
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt