Tavsiye Zantıs sabun kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan muratcan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 129
  • Cevap 2

Zantıs sabun kullananlar memnun mu?

1
Zantıs sabunu, genellikle dermatolojik sorunlar için kullanılan özel bir sabun türüdür. İçeriğinde genellikle antibakteriyel ve antifungal özelliklere sahip maddeler bulunur. Bu tür sabunlar, ciltteki bakterileri ve mantarları hedef alarak cilt sorunlarını azaltmayı amaçlar. [ATTACH type="full"]2562[/ATTACH] Dr. EA Laboratories Zantis içeriğinde 80 Gr sabun içeriğinde Kükürt, Salisilik Asit, Glikolik Asit ve diğer bileşenler bulunur. Cilt üzerindeki mikroorganizmaları hedef alarak temizleme sağlar. Cildin kurumasını önlemek için kullanılabilir. Doğal yağlar veya bitkisel özler:Cildin beslenmesine yardımcı olabilir. Zantıs sabununun özellikleri ve içeriği hakkında daha detaylı bilgiye, ürünün etiketinden veya üretici firmadan ulaşabilirsiniz. Merhaba, zantıs sabununu kullanmayı düşünüyorum ve bu konuda deneyimi olan kişilerin görüşlerini öğrenmek istiyorum. Zantıs sabununun içeriğinde neler var? Özellikle hangi aktif maddeler bulunuyor ve cilt sorunları üzerinde ne gibi etkiler sağlıyor? Ayrıca, bu sabunu kullandıktan sonra cildinizde gözlemlediğiniz değişiklikler veya olası yan etkiler hakkında bilgi verebilir misiniz? Kullanmadan önce bilmem gereken diğer önemli detaylar var mı?
2 6
1
Kadınlar çok fazla kullanıyor bu sabunu
M

muratcan

Üye
Zantıs sabunu, genellikle dermatolojik sorunlar için kullanılan özel bir sabun türüdür. İçeriğinde genellikle antibakteriyel ve antifungal özelliklere sahip maddeler bulunur. Bu tür sabunlar, ciltteki bakterileri ve mantarları hedef alarak cilt sorunlarını azaltmayı amaçlar.

Zantıs sabun kullananlar memnun mu.jpg

Dr. EA Laboratories Zantis içeriğinde 80 Gr sabun içeriğinde Kükürt, Salisilik Asit, Glikolik Asit ve diğer bileşenler bulunur.

Cilt üzerindeki mikroorganizmaları hedef alarak temizleme sağlar. Cildin kurumasını önlemek için kullanılabilir.

Doğal yağlar veya bitkisel özler:Cildin beslenmesine yardımcı olabilir.

Zantıs sabununun özellikleri ve içeriği hakkında daha detaylı bilgiye, ürünün etiketinden veya üretici firmadan ulaşabilirsiniz.

Merhaba, zantıs sabununu kullanmayı düşünüyorum ve bu konuda deneyimi olan kişilerin görüşlerini öğrenmek istiyorum. Zantıs sabununun içeriğinde neler var? Özellikle hangi aktif maddeler bulunuyor ve cilt sorunları üzerinde ne gibi etkiler sağlıyor?

Ayrıca, bu sabunu kullandıktan sonra cildinizde gözlemlediğiniz değişiklikler veya olası yan etkiler hakkında bilgi verebilir misiniz? Kullanmadan önce bilmem gereken diğer önemli detaylar var mı?

A

Ayhan

Üye
Daha önce katran sabunu kullanıyordum şimdi bunu kullanayım dedim. Bu sabunu merak edip aldım sırtımdaki sivilceler ve yağlanmayı önlermi diye kullanıyorum. Düzenli kullanmasamda sırt sivilcelerime iyi geldi tekrar alırım belki. Fiyatı biraz pahalı.

J

Jeolog

Üye
Kadınlar çok fazla kullanıyor bu sabunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
8
Çevrim içi ziyaretçiler
24
Toplam ziyaretçi
32

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt