kleisberg
Üye
Yves rocher şampuan yorumları ve kullanıcı odaklı ne kadar etkili kullananlar nasıl yorumlar yapmış bunları merak ediyorum. Yves Rocher Saç Oluşumunu Destekleyen ve Dökülmeyi Engelleyen Şampuan ile karşılaştım. 300 ml lik şişesi 106 ₺ gibi bir fiyata satılmakta. Yeşil ve modern görünümlü bir şişeye sahip. Marka çok yabancı gelmese de bir bilgim olmadığından Trendyol üzerindeki yorumları incelemeye başladım ve 4,5 ortalama ile ürüne 2017 değerlendirme ve 1296 yorum gönderildiğini gördüm. Bir kullanıcı 2015 yılında bir hafta içinde saçında fazlaca yağlanma, kepeklenme ve avuç avuç saç dökülmesi yaşadığını ve doktora gitmesine rağmen herhangi bir çözüm bulamadığını belirtmiş. Yves Rocer'den kadınlar günü indirimi vesilesi ile yiğenine verilen deneme ürününü yeğeninin kendisine vermesiyle bu ürünle tanışmış. Kullanıcının dediğine göre deneme ürününü kullandıktan sonra saçındaki problemler gözle görülecek biçimde azalmış. Hemen 3 lü kürünü almış fakat 1 adet kür kullanması kullanıcıya yetmiş. 1 kürün ardından saçındaki problemlerin çoğunun çözüldüğünü söyleyen kullanıcı Yves Rocer'dan gayet memnun.
Moderatör tarafında düzenlendi: