Yves Rocher Şampuan Yorumları

• Konuyu başlatan kleisberg
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 419
  • Cevap 3

Yves Rocher Şampuan Yorumları

1
[B]Yves rocher şampuan yorumları [/B]ve [B]kullanıcı[/B] odaklı ne kadar etkili [B]kullananlar[/B] nasıl yorumlar yapmış bunları merak ediyorum. Yves Rocher Saç Oluşumunu Destekleyen ve Dökülmeyi Engelleyen Şampuan ile karşılaştım. 300 ml lik şişesi 106 ₺ gibi bir fiyata satılmakta. Yeşil ve modern görünümlü bir şişeye sahip. Marka çok yabancı gelmese de bir bilgim olmadığından Trendyol üzerindeki yorumları incelemeye başladım ve 4,5 ortalama ile ürüne 2017 değerlendirme ve 1296 yorum gönderildiğini gördüm. Bir kullanıcı 2015 yılında bir hafta içinde saçında fazlaca yağlanma, kepeklenme ve avuç avuç saç dökülmesi yaşadığını ve doktora gitmesine rağmen herhangi bir çözüm bulamadığını belirtmiş. Yves Rocer'den kadınlar günü indirimi vesilesi ile yiğenine verilen deneme ürününü yeğeninin kendisine vermesiyle bu ürünle tanışmış. Kullanıcının dediğine göre deneme ürününü kullandıktan sonra saçındaki problemler gözle görülecek biçimde azalmış. Hemen 3 lü kürünü almış fakat 1 adet kür kullanması kullanıcıya yetmiş. 1 kürün ardından saçındaki problemlerin çoğunun çözüldüğünü söyleyen kullanıcı Yves Rocer'dan gayet memnun.
3 6
1
Fiyatı pahalı
kleisberg

kleisberg

Üye
Yves rocher şampuan yorumları ve kullanıcı odaklı ne kadar etkili kullananlar nasıl yorumlar yapmış bunları merak ediyorum. Yves Rocher Saç Oluşumunu Destekleyen ve Dökülmeyi Engelleyen Şampuan ile karşılaştım. 300 ml lik şişesi 106 ₺ gibi bir fiyata satılmakta. Yeşil ve modern görünümlü bir şişeye sahip. Marka çok yabancı gelmese de bir bilgim olmadığından Trendyol üzerindeki yorumları incelemeye başladım ve 4,5 ortalama ile ürüne 2017 değerlendirme ve 1296 yorum gönderildiğini gördüm. Bir kullanıcı 2015 yılında bir hafta içinde saçında fazlaca yağlanma, kepeklenme ve avuç avuç saç dökülmesi yaşadığını ve doktora gitmesine rağmen herhangi bir çözüm bulamadığını belirtmiş. Yves Rocer'den kadınlar günü indirimi vesilesi ile yiğenine verilen deneme ürününü yeğeninin kendisine vermesiyle bu ürünle tanışmış. Kullanıcının dediğine göre deneme ürününü kullandıktan sonra saçındaki problemler gözle görülecek biçimde azalmış. Hemen 3 lü kürünü almış fakat 1 adet kür kullanması kullanıcıya yetmiş. 1 kürün ardından saçındaki problemlerin çoğunun çözüldüğünü söyleyen kullanıcı Yves Rocer'dan gayet memnun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kleisberg

kleisberg

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıcılar genel olarak üründen fazlasıyla memnun. Aranızdan başka kullananlar var mıdır acaba ? Kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilirlerse sevinirim.
1653933616221.png

crown

crown

Üye
Şampuan gerçekten çok farklı ve fiyatı da baya fazla

T

Taner043

Üye
Fiyatı pahalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
106

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt