Yurtdışından Oral Minoxidil temin etmek

• Konuyu başlatan Bach
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 44
  • Cevap 1

Yurtdışından Oral Minoxidil temin etmek

1
Yurtdışından oral minoksidil tedarik edebileceğiniz güvenilir siteler veya bu ürünü yurtdışından getirebilecek tanıdıkları olan var mı? Nur Eczanesi'nden almayı düşünüyordum ancak yorumlar pek iç açıcı değil. Bu tür ürünlerin güvenli ve kaliteli tedarik edilebileceği alternatifler hakkında öneri alabilir miyim?
1 6
1
Merhaba, aynı sorunu ben de yaşıyorum. Eczaneler orijinal oral minoksidil satıyorlar ama fiyatlar çok yüksek. Sürekli olarak onlardan almak gerçekten mümkün değil. Yurtdışında tanıdığım kimse yok maalesef, ben de tanıdığı olan birini bulmaya çalışıyorum. Parasını fazlasıyla veririm. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa, önerilerinizi beklerim.
B

Bach

Üye
Yurtdışından oral minoksidil tedarik edebileceğiniz güvenilir siteler veya bu ürünü yurtdışından getirebilecek tanıdıkları olan var mı? Nur Eczanesi'nden almayı düşünüyordum ancak yorumlar pek iç açıcı değil. Bu tür ürünlerin güvenli ve kaliteli tedarik edilebileceği alternatifler hakkında öneri alabilir miyim?

U

umutsuzvaka

Üye
Merhaba, aynı sorunu ben de yaşıyorum. Eczaneler orijinal oral minoksidil satıyorlar ama fiyatlar çok yüksek. Sürekli olarak onlardan almak gerçekten mümkün değil. Yurtdışında tanıdığım kimse yok maalesef, ben de tanıdığı olan birini bulmaya çalışıyorum. Parasını fazlasıyla veririm. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa, önerilerinizi beklerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt