Yılan Yağı Gerçekten İşe Yarıyor mu?

• Konuyu başlatan edias
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 515
  • Cevap 4

Yılan Yağı Gerçekten İşe Yarıyor mu?

1
[QUOTE="PLAYMAKERS, post: 320, member: 90"] Yılan yağı efsanesi inanan varmı hala bunlara? [/QUOTE] Kadınlardan o kadar çok inanan var ki. Her geçen gün satış rekorları kırıyor
4 6
1
Saç çıkışı yapacağını zannetmiyorum
E

edias

Üye
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda yılan yağını çok duymaya başladım saçların daha iyi uzaması için yılan yağı kullanıp ve fayda aldığını söyleyenlere yazılanlara çokca rast geldim lakin nasıl desem yılan yağının saç çıkardığına veya hızlı bir şekilde uzattığına şahit olmadım. Yılan yağı gerçekten işe yarıyor mu?

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Yılan yağı efsanesi inanan varmı hala bunlara?

S

seranew

Üye
Yılan yağı ile ilgili yıllar önce sıkıntı çıkmıştı. Tala markası çok ünlü bir marka yılan yağı v karınca yağı olarak çok popüler oldu, ben şöyle bir bilgi aldım bunu satan satıcılar 2.5 liraya alıp işte pazaryerlerinde 7 8 lira satıyorlar. İcindeki Bitkisel Yağlar yılan 🐍 yağı olduğunu düşünürsek bu kadar ucuz olabilir mi? Bence fayda etmiyor

K

Kelaynak

Üye
Saç çıkışı yapacağını zannetmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
35
Çevrim içi ziyaretçiler
60
Toplam ziyaretçi
95

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt