Yazın saç ekimi yapılır mı?

• Konuyu başlatan Muro
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 265
  • Cevap 3

Yazın saç ekimi yapılır mı?

1
Yazın saç ekimi yapılır mı? Temmuzda saç ekimi düşünüyorum sizce sıcak havanın bir zararı olur mu. Saç ekimi yaptırmalımı yoksa başka bir zamana mı bırakmam gerekiyor bilemedim. Muhtemelen temmuz ayında saç ekimi düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar?
3 6
1
kışın olunca terlemediğin için daha verimli olduğunu duydum
M

Muro

Üye
Yazın saç ekimi yapılır mı? Temmuzda saç ekimi düşünüyorum sizce sıcak havanın bir zararı olur mu. Saç ekimi yaptırmalımı yoksa başka bir zamana mı bırakmam gerekiyor bilemedim. Muhtemelen temmuz ayında saç ekimi düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar?

rooney43

rooney43

Üye
4 mevsim saç ekimi yapılır, saç ekiminin mevsimi yoktur diyebilirim, dikkat edildiği sürece yazında rahatlıkla saç ekimi yapılabilir

M

Musti

Üye
Genellikle saç ekimini yaptırmak isteyenler için kış ayını öneriyorlar , hava soğuk evdesin dışarı çıkmıyorsun gibi gibi nedenlerden dolayı.

E

eric satie

Üye
kışın olunca terlemediğin için daha verimli olduğunu duydum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
54
Çevrim içi ziyaretçiler
93
Toplam ziyaretçi
147

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt