Z
zazaladdin
Üye
Saçımın yanları dökülmüş gibi ailede herkesin saçı var sizce açılma var mı ileride saçlarım dökülür mü? 22 yaşındayım.
Sacim mi dokulmus anlamadim benim sac hep böyleydi amcamgilin sacina benziyor bizde sakak acik oluyor foto da atabilirimSaç dökülmesi her yaşta görülebilen bir sorundur, ancak genellikle yaş ilerledikçe daha yaygın hale gelir. 22 yaşında saç dökülmesi yaşamak, genç bir yaşta olmanıza rağmen endişe verici olabilir. Şampuan ne kullanıyorsunuz.
Evet bu dogru cok buyuk bir stres yasamistim simdi o dokulen saclar cikiyor ama yavasca bir daha stres yapmayacagom artik bir de keratin argan yagi ve dogal bitkisel sabunlar kullaniyorum ise yariyor yavsiyemdirStres en büyük problem
Saçımın yanları dökülmüş gibi ailede herkesin saçı var sizce açılma var mı ileride saçlarım dökülür mü? 22 yaşındayım.
Ekli dosyayı görüntüle 2221Ekli dosyayı görüntüle 2222Ekli dosyayı görüntüle 2223Ekli dosyayı görüntüle 2224
Simdi soyle bizim amca tarafi sacin bir tarafi hep acik şakakta stres yapmistim ve dokuldu ama sonra ben stajyer doktorum keratin ve argan yagi icerikli urunler aldim 5 ay sonra orada killar cikiyor ama maalesef kaybedilenlerin yuzde yuzu cikmiyor neden ilerleyen yillarda zayiflama olsun ki?İyi.günler saç dökülmesi olmuş diğer saçlarda zayıflama olabilir ilerleyen yıllarda.prp ve Mezoterapi yaptırmanız gerekiyor
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.