Soru Yaşım 22 saçımda açılma var mı?

• Konuyu başlatan zazaladdin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 769
  • Cevap 12

Yaşım 22 saçımda açılma var mı?

1
Saçımın yanları dökülmüş gibi ailede herkesin saçı var sizce açılma var mı ileride saçlarım dökülür mü? 22 yaşındayım. [ATTACH type="full" alt="20230627_192707.jpg"]2221[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="20230627_192644.jpg"]2222[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="20230627_180625.jpg"]2223[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="20230627_190545.jpg"]2224[/ATTACH]
12 6
1
[QUOTE="Datahairclinic, post: 7471, member: 933"] İyi.günler saç dökülmesi olmuş diğer saçlarda zayıflama olabilir ilerleyen yıllarda.prp ve Mezoterapi yaptırmanız gerekiyor [/QUOTE] Simdi soyle bizim amca tarafi sacin bir tarafi hep acik şakakta stres yapmistim ve dokuldu ama sonra ben stajyer doktorum keratin ve argan yagi icerikli urunler aldim 5 ay sonra orada killar cikiyor ama maalesef kaybedilenlerin yuzde yuzu cikmiyor neden ilerleyen yillarda zayiflama olsun ki?
Z

zazaladdin

Üye
Saçımın yanları dökülmüş gibi ailede herkesin saçı var sizce açılma var mı ileride saçlarım dökülür mü? 22 yaşındayım.

20230627_192707.jpg
20230627_192644.jpg
20230627_180625.jpg
20230627_190545.jpg

O

overnight

Üye
Biraz açılma var gibi ama çok ciddi bir durum görünmüyor yinede saçları korumak için Proscar 1 mg kullanılmalı bence

B

Bekir

Üye
Saç dökülmesi her yaşta görülebilen bir sorundur, ancak genellikle yaş ilerledikçe daha yaygın hale gelir. 22 yaşında saç dökülmesi yaşamak, genç bir yaşta olmanıza rağmen endişe verici olabilir. Şampuan ne kullanıyorsunuz.

Y

Yeni

Üye
Şampuan ne kullanıyorsunuz?

Z

zazaladdin

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saç dökülmesi her yaşta görülebilen bir sorundur, ancak genellikle yaş ilerledikçe daha yaygın hale gelir. 22 yaşında saç dökülmesi yaşamak, genç bir yaşta olmanıza rağmen endişe verici olabilir. Şampuan ne kullanıyorsunuz.
Sacim mi dokulmus anlamadim benim sac hep böyleydi amcamgilin sacina benziyor bizde sakak acik oluyor foto da atabilirim

P

ParTikül

Üye
Stres en büyük problem

Z

zazaladdin

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stres en büyük problem
Evet bu dogru cok buyuk bir stres yasamistim simdi o dokulen saclar cikiyor ama yavasca bir daha stres yapmayacagom artik bir de keratin argan yagi ve dogal bitkisel sabunlar kullaniyorum ise yariyor yavsiyemdir

D

Datahairclinic

Üye
İyi.günler saç dökülmesi olmuş diğer saçlarda zayıflama olabilir ilerleyen yıllarda.prp ve Mezoterapi yaptırmanız gerekiyor

Z

zazaladdin

Üye
İyi.günler saç dökülmesi olmuş diğer saçlarda zayıflama olabilir ilerleyen yıllarda.prp ve Mezoterapi yaptırmanız gerekiyor
Simdi soyle bizim amca tarafi sacin bir tarafi hep acik şakakta stres yapmistim ve dokuldu ama sonra ben stajyer doktorum keratin ve argan yagi icerikli urunler aldim 5 ay sonra orada killar cikiyor ama maalesef kaybedilenlerin yuzde yuzu cikmiyor neden ilerleyen yillarda zayiflama olsun ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
71
Toplam ziyaretçi
112

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt