Yaş 29 Saç ekimi tavsiyesi

• Konuyu başlatan Lereva
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 62
  • Cevap 2

Yaş 29 Saç ekimi tavsiyesi

1
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 ay içerisinde saç ekimi yaptırmayı planlıyorum. Daha önce minoxil forte kullanmıştım, fakat çıkan saçlar çok ince olduğu için 4 ay kadar önce kullanmayı bıraktım. Ekimden sonra düzenli olarak minoxil kullanmayı düşünüyorum, fakat bu konuda bazı tereddütlerim var. Kullanmayı bıraktıktan sonra saçların döküldüğünü biliyorum, fakat bazı kaynaklarda minoxil’in bir süre sonra etkisini kaybettiği ve dökülmenin devam ettiğini okudum. Bu konuda tecrübesi olanlar ne düşünüyor? Ayrıca, saç ekimi için 75-100k civarı bir bütçem var. Ekim merkezi ve öncesi süreç için önerilerinizi bekliyorum. Forumda çok araştırma yaptım ama hala kararsızım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler!
2 6
1
75 bin lira ile 100 bin lira çok fazla bütçe hiç gerek yok bu kadar masrafa kardeşim.
L

Lereva

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 ay içerisinde saç ekimi yaptırmayı planlıyorum. Daha önce minoxil forte kullanmıştım, fakat çıkan saçlar çok ince olduğu için 4 ay kadar önce kullanmayı bıraktım. Ekimden sonra düzenli olarak minoxil kullanmayı düşünüyorum, fakat bu konuda bazı tereddütlerim var. Kullanmayı bıraktıktan sonra saçların döküldüğünü biliyorum, fakat bazı kaynaklarda minoxil’in bir süre sonra etkisini kaybettiği ve dökülmenin devam ettiğini okudum. Bu konuda tecrübesi olanlar ne düşünüyor?

Ayrıca, saç ekimi için 75-100k civarı bir bütçem var. Ekim merkezi ve öncesi süreç için önerilerinizi bekliyorum. Forumda çok araştırma yaptım ama hala kararsızım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler!

M

Mirsace

Üye
Konuya resim eklemen gerekir neye göre yorum yapacaz

K

Kate

Üye
75 bin lira ile 100 bin lira çok fazla bütçe hiç gerek yok bu kadar masrafa kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
7
Çevrim içi ziyaretçiler
27
Toplam ziyaretçi
34
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt