Yaş 24 saçlarım güçsüz ve dökülüyor

• Konuyu başlatan excalibur
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 790
  • Cevap 10

Yaş 24 saçlarım güçsüz ve dökülüyor

1
Merhaba yaşım 24 saçlarım güçsüz ve dökülüyor özellikle son birkaç aydır lavoboya başımı eğip şöyle bir karıştırsam 15-20 tel saç dökülüyor. elimi ne zaman kafama atıp saçımla oynasam gene dökülüyor. son birkaç aydır şakaklarım da açıldı. ne yapmalıyım
10 6
1
Saçlarınız bana genetik dökülme genetik olarak bir durum olduğunu gösterdi, genetik saç dökülmesini bir süre erteleyebilirsin özel değilse stres falan yapıyormusun bunun sebebi nedir?
E

excalibur

Üye
Merhaba yaşım 24 saçlarım güçsüz ve dökülüyor özellikle son birkaç aydır lavoboya başımı eğip şöyle bir karıştırsam 15-20 tel saç dökülüyor. elimi ne zaman kafama atıp saçımla oynasam gene dökülüyor. son birkaç aydır şakaklarım da açıldı. ne yapmalıyım

crown

crown

Üye
Saç dökülmesi her gün bu şekilde mi , kullandığın şampuan ne marka ve saç bakımı için herhangi bir saç bakım ürünü kullandınız mi

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Foruma resim ekleyin saç durumunuza bir bakalım. Hangi tip saç dökülmesi durumunuz var. Yaşın genç olduğu için oral antiandrojen kullanmanızı önermem. Sürdürülebilir topikal bir tedavi şeklini düzenli olarak kullanman gerekebilir. Şakak kısımları en zor tedavi edilen yerdir ve dökülen saçların çıkması zordıur. Uygulayabileceğin losyon tavsiyesi önerebilirim. İhtiyaca göre biotin, çinko ve b6 vitaminleri kullanabilirsin.

E

excalibur

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@crown hocam sebamedin saç dökülmesine karşı şampuanını kullandım ama sanki daha çok döktü gibi geldi bıraktım o yüzden. evet her gün bu şekilde sık dökülme var. kan değerleirmi ölçtürdüm aöiöle hekiminde vitamin olarak b12 ve çinko yazdı onları alıyorum.

hocam linkleri ekleyeyim resimleri. resmi açtıktan sonra tekrara resme tıklarsanız büyüyor resimler.

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Saçlarında ciddi bir dökülme yok yanlarında biraz çekilme var gibi genel dökülmeyi azaltmak için biotin çinko gibi multi vitamin içeren bir ürün kullanabilirsin saçlarının ön taraflarında açılma dökülme olduğunu düşünüyorsan kafein ve finasterid losyon kullanabilirsin erkenden önlem almış olursun günde 1 yada sabah akşam 2 defa 1 - 2 ml kullanabilirsin

E

excalibur

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçlarında ciddi bir dökülme yok yanlarında biraz çekilme var gibi genel dökülmeyi azaltmak için biotin çinko gibi multi vitamin içeren bir ürün kullanabilirsin saçlarının ön taraflarında açılma dökülme olduğunu düşünüyorsan kafein ve finasterid losyon kullanabilirsin erkenden önlem almış olursun günde 1 yada sabah akşam 2 defa 1 - 2 ml kullanabilirsin

hocam öncelikle cevap için teşekkürler biotin çinko dediğiniz bu ürün müdür? günde bir defa mı alacağım. kendi b12 ve çinko haplarımı ikisini de günde birrer ker alıyorum. buna başladığımda ordaki çinkoyu bırakacğaım öyleyse? https://www.hepsiburada.com/bioxcin-biotin-5000-mcg-cinko-15-mg-60-tablet-pm-HB00000MK6UP

hocam lavoboya ne zaman elimle şöyle bi oynasam saçlarımı baya dökülme oluyor. ve birkaç ayda yanlar yani şakaklar da açıldı. ön tarafı bilmiyorum açıkçası ama gene açılma var gibi geliyor bana. şu anlık sıkınıt yok benim için ama böyle sürekli dökülmesi normal mi? bana değil gibi geliyor o yüzden çözüm arıyorum.
kafein ve finasterid losyon nedir hocam biraz araştırdım nasıl uygulanacağını anlamadım. bir de prp mezoterapi vs. önerir misiniz? bir klinikle telefondagörüştüm toplam 3-4 bin gibi oluyor 5-6 seans. sizce prp veya mezoterapi yaptırayım mı

rooney43

rooney43

Üye
@excalibur, prp , mezoterapi ilk tercihin olmasın çok para gerçekten, daha etkili sonuçlar alabilirsin

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Voonka 5mg biotin 102 tablet var fiyatı uygun sadece biotin vitamini içerir çinko içiyorsan bioxcin tablete gerek yok yemekten sonra günde 1 tane yeterli..

Saçlarını her yıkadığında ellerinde aşırı miktarda saç kalıyorsa dökülme var demektir. Prp ve mezoterapi yaptırman şu an için çok gereksiz sürekli olarak yaptıramazsın. Losyonlar ile ilgili ayrıntılı konu ilerde açmayı düşünüyoruz.

L

Levent

Üye
yaşım 24.saçlarım güçsüz ve dökülüyor özellikle son birkaç aydır lavoboya başımı eğip şöyle bir karıştırsam 15-20 tel saç dökülüyor. elimi ne zaman kafama atıp saçımla oynasam gene dökülüyor. son birkaç aydır şakaklarım da açıldı. ne yapmalıyım

L

Levent

Üye
Saçlarınız bana genetik dökülme genetik olarak bir durum olduğunu gösterdi, genetik saç dökülmesini bir süre erteleyebilirsin özel değilse stres falan yapıyormusun bunun sebebi nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt