Soru Yaş 24 saç ekimi yaptırmak istiyorum

• Konuyu başlatan Bart
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 103
  • Cevap 2

Yaş 24 saç ekimi yaptırmak istiyorum

1
Yaş 24 saç ekimi yaptıranlar, saç ekimi benim için uygun mu? Yaş 24 saçlar bu halde artık , ekmeyi düşünüyorum ama diğer taraflar dökülecek bu sefer yine çok kötü olacak diye beklemeki miyim ektirmeli miyim? bu süreçte ektirmedim ama saçlarıma iyi gelecek uygulayabileceğim bir tavsiyeniz var mı moralim çok bozuk lütfen önerilerinizi bekliyorum. [ATTACH type="full"]2531[/ATTACH]
2 6
1
Proscar kullanırmısın bilmem ama kullanmanı öneririm. Çünkü saçlarda kalite artışı yaparak ekimin daha başarılı sonuç vermesini sağlar. Eğer tedavi düşünürsen günde 1 mg finasterid 2.5mg biotin, kafein+ minoxil, şakaklara azelderm krem bu tedaviyle güzel sonuç alırsın.
B

Bart

Üye
Yaş 24 saç ekimi yaptıranlar, saç ekimi benim için uygun mu? Yaş 24 saçlar bu halde artık , ekmeyi düşünüyorum ama diğer taraflar dökülecek bu sefer yine çok kötü olacak diye beklemeki miyim ektirmeli miyim? bu süreçte ektirmedim ama saçlarıma iyi gelecek uygulayabileceğim bir tavsiyeniz var mı moralim çok bozuk lütfen önerilerinizi bekliyorum.

saç dökülmesi.jpeg

Barlas

Barlas

Üye
Sevgili Kardeşim saç dökülmesi psikoljik olarak bir çok kişinin canını sıkan bir durum. Çünkü saçlarımız ister istemez güzel saçlar bizden kopup gidiyor ve çaresizce bekliyoruz. Günümüzde saç bakım ilaçlarıda işe yaramayınca çözüm noktası olarak saç ekimi kalıyor tek çare. daha fazla resim ekleme durumunuz var ise detaylı bakmak isterim burdan anladığım kadarıyla genetik bir dökülme mevcut ve sakak kısımları ve tepe kısmı dökülüyor. Yaşın geçde olsa saç ekimi düşünebilirsin 30 yaşına kadar beklemek yerine şimdi bir saç ekimi yaptırıp sakak ve genel bir ekim olarak donör bölgende yeterli ise elbette şuan var olan saçlarda gideceği için kalan saçlar saç ekimi olur 30 lu yaşlarda 2. ekim yapabilir genel bir saç ekimi olmuş olabilir. Bu şekilde çok fazla saç ekimi yaptıran var evet 30 35 ni bekleyen arkadaşlarım var özgüven eksikliği yaşayan mı ararsın evlenemeyen mi bir sürü...Toplumsal etkisi fazla oluyor.

MORDOR

MORDOR

Moderatör
Proscar kullanırmısın bilmem ama kullanmanı öneririm. Çünkü saçlarda kalite artışı yaparak ekimin daha başarılı sonuç vermesini sağlar. Eğer tedavi düşünürsen günde 1 mg finasterid 2.5mg biotin, kafein+ minoxil, şakaklara azelderm krem bu tedaviyle güzel sonuç alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt