Yarayı en hızlı iyileştiren krem kullananlar

• Konuyu başlatan crown
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 407
  • Cevap 1

Yarayı en hızlı iyileştiren krem kullananlar

1
Yarayı en hızlı şekilde iyileşiren krem bulduğumu söylemek istiyorum çünkü şöyle bir durum yaşadım. Çalışma yapmak için bant kesme makinası var o makinaya bantı yerleştirdim ve hemen arkasından bant ile kutu yapıştırma yaptım neyse bant çalışmayınca bant koparmak için dişlerim ile yapayım derken bant kesme makinası nın sivri yeri benim burnumu çizdi gerçekten çok kötü oldu 1 kaç gün geçti ortalama 2 gün acaba kapanma yaşarmı diye neyseki 2 3 gün geçince baktım yara gibi kalacak korktum hemen eczaneye gittm eczaneden bana Fito Krem verildi. 2 3 günde fito krem burnumu eski haline getirdi tabi azda olsa iz kaldı. yaranın hızlı bir şekilde iyileşmesi için fito krem kullanabilirsiniz.
1 6
1
ben kullandım çok etkisi yok izler hala belli oluyor
crown

crown

Üye
Yarayı en hızlı şekilde iyileşiren krem bulduğumu söylemek istiyorum çünkü şöyle bir durum yaşadım. Çalışma yapmak için bant kesme makinası var o makinaya bantı yerleştirdim ve hemen arkasından bant ile kutu yapıştırma yaptım neyse bant çalışmayınca bant koparmak için dişlerim ile yapayım derken bant kesme makinası nın sivri yeri benim burnumu çizdi gerçekten çok kötü oldu 1 kaç gün geçti ortalama 2 gün acaba kapanma yaşarmı diye neyseki 2 3 gün geçince baktım yara gibi kalacak korktum hemen eczaneye gittm eczaneden bana Fito Krem verildi. 2 3 günde fito krem burnumu eski haline getirdi tabi azda olsa iz kaldı. yaranın hızlı bir şekilde iyileşmesi için fito krem kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• fito krem 50 mg.jpeg
    fito krem 50 mg.jpeg
    77.3 KB · Gösterim: 114
Y

Yusuf05

Üye
ben kullandım çok etkisi yok izler hala belli oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
32
Çevrim içi ziyaretçiler
53
Toplam ziyaretçi
85

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt