Yağlı ve kaşınan saçlar için şampuan önerisi

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 183
  • Cevap 1

Yağlı ve kaşınan saçlar için şampuan önerisi

1
Selamlar arkadaşlar nasipse iki ay sonra saç ekimi yaptıracağım. Şu anda kimyasal içermediği için bebe şampuanı kullanıyorum ve kepek sorunum yok, ancak kafa derim hala yağlanıyor. Beş yıldır aşırı olmasa da saçlarım kaşınıyor ve tırnak aralarına küçük beyaz toplar geliyor. Bu sorunlardan nasıl kurtulabilirim? Zaten bu sebeplerle saçlarım dökülüyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
1 6
1
O dediğiniz bende de olmuştu. Büyük ihtimalle ya egzama ya da saçı yıkarken nazik davrandığınız için olabilir. Ben de saçım dökülür diye nazikçe yıkıyordum, bu yüzden kafa derimde yağ tabakası gibi beyaz bir tabaka oluştu. Şimdi saçlarımı daha sert yıkıyorum ve çok şükür geçti. Ekstra bir ilaç kullanmadım, siz de bir deneyin isterseniz.
O

omerkoc

Üye
Selamlar arkadaşlar nasipse iki ay sonra saç ekimi yaptıracağım. Şu anda kimyasal içermediği için bebe şampuanı kullanıyorum ve kepek sorunum yok, ancak kafa derim hala yağlanıyor. Beş yıldır aşırı olmasa da saçlarım kaşınıyor ve tırnak aralarına küçük beyaz toplar geliyor. Bu sorunlardan nasıl kurtulabilirim? Zaten bu sebeplerle saçlarım dökülüyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

lusyus

lusyus

Üye
O dediğiniz bende de olmuştu. Büyük ihtimalle ya egzama ya da saçı yıkarken nazik davrandığınız için olabilir. Ben de saçım dökülür diye nazikçe yıkıyordum, bu yüzden kafa derimde yağ tabakası gibi beyaz bir tabaka oluştu. Şimdi saçlarımı daha sert yıkıyorum ve çok şükür geçti. Ekstra bir ilaç kullanmadım, siz de bir deneyin isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
20
Çevrim içi ziyaretçiler
48
Toplam ziyaretçi
68

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt