Yağlı saçlar için hangi şampuan kullanılmalı?

• Konuyu başlatan byburkay
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 356
  • Cevap 4

Yağlı saçlar için hangi şampuan kullanılmalı?

1
Herkese merhaba çalışma koşullarından dolayı bu aralar saçımda yağ, kepek ve kaşıntı eksik olmuyor. Sebamed yağlı saçlar için olan şampuanı kullandım beğenmedim, prozinc plus şampuan da kullandım fayda etmedi. Bir çok şampuan türleri var kepeğe karşı var yağlı saçlar için var. Ama bende ikiside var. Sizden kullanıp beğendiğiniz şampuan tavsiyeleri bekliyorum.
4 6
1
Selyum şampaun kullanıyorum şimdilik memnunum zamanla yorumlarımı yazarım.
byburkay

byburkay

Üye
Herkese merhaba çalışma koşullarından dolayı bu aralar saçımda yağ, kepek ve kaşıntı eksik olmuyor. Sebamed yağlı saçlar için olan şampuanı kullandım beğenmedim, prozinc plus şampuan da kullandım fayda etmedi. Bir çok şampuan türleri var kepeğe karşı var yağlı saçlar için var. Ama bende ikiside var. Sizden kullanıp beğendiğiniz şampuan tavsiyeleri bekliyorum.

C

Chrisis

Üye
Head and Shoulders'ın okaliptüslu şampuanını kullanabilirsin

E

Erhan

Üye
clear men kepekli saçlar için olan şampuanı kullan bendede kepek vardı şimdi eseri kalmadı

W

Witch

Üye
Dermatoloğa gözükebilirsin dönem dönem kepeklenme sorunları oluyor ya.

byburkay

byburkay

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selyum şampaun kullanıyorum şimdilik memnunum zamanla yorumlarımı yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
73
Toplam ziyaretçi
114

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt