Yardım Yağlanma ve dökülme nasıl önlenir?

• Konuyu başlatan Yakup
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 200
  • Cevap 1

Yağlanma ve dökülme nasıl önlenir?

1
Saç dökülmesi durmuyor üç güne bir dutasterid kullanmama rağmen ne dökülmede azalma nede saç yağlanmasında azalma var özellikle şakaklar lıkır lıkır yağ oluyor elimi sürdüğümde bildiğin yağ geliyor. Saç dipleri ağrısında durmuyor 157 gün oldu ilacı kullanalı ne yapacağımı bilemedim saç yağlanmasını önlemek için kesin bişeyler var mı? Nasıl duracak bu saç dökülmesi ve yağlanma lütfen yardım?
1 6
1
Saç yağlanmasını önlemek için kesin çözüm yol ancak şunları deneyebilirsiniz. [LIST] [*]Yağlanma önleyici etkili bir şampuan üç güne bir kullanılabilir. [*]Yağlanmanın sebebi genelde androjen hormonu dutasterid tam önleme yapamıyorsun testesteron yağlanmayı artırabilir. [*]Yağlanmanın oluştuğu bölgerelere azelderm krem sürüleilir. [*]Aspirin içeren saç losyonları yağlanmaya iyi gelebilir. [*]Antiandrojen (aldactone, cyclo progronave) içeren losyonlar yağlanma önleyici olarak kullanılabilir. [/LIST]
Y

Yakup

Üye
Saç dökülmesi durmuyor üç güne bir dutasterid kullanmama rağmen ne dökülmede azalma nede saç yağlanmasında azalma var özellikle şakaklar lıkır lıkır yağ oluyor elimi sürdüğümde bildiğin yağ geliyor. Saç dipleri ağrısında durmuyor 157 gün oldu ilacı kullanalı ne yapacağımı bilemedim saç yağlanmasını önlemek için kesin bişeyler var mı? Nasıl duracak bu saç dökülmesi ve yağlanma lütfen yardım?

I

invincible

Moderatör
Saç yağlanmasını önlemek için kesin çözüm yol ancak şunları deneyebilirsiniz.

• Yağlanma önleyici etkili bir şampuan üç güne bir kullanılabilir.
  • Yağlanmanın sebebi genelde androjen hormonu dutasterid tam önleme yapamıyorsun testesteron yağlanmayı artırabilir.
  • Yağlanmanın oluştuğu bölgerelere azelderm krem sürüleilir.
  • Aspirin içeren saç losyonları yağlanmaya iyi gelebilir.
  • Antiandrojen (aldactone, cyclo progronave) içeren losyonlar yağlanma önleyici olarak kullanılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
19
Çevrim içi ziyaretçiler
42
Toplam ziyaretçi
61

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt