Xpecia yeni saç çıkarır mı?

• Konuyu başlatan AGK
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 618
  • Cevap 8

Xpecia yeni saç çıkarır mı?

1
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar herkese yaşım 25 bir ilaç hakkında sorum vardı? Genetik saç dökülmesinden dolayı oluşan dökülmeleri önler mi, Xpecia Tablet tek başına kullanıldığı zaman yeni dökülen saçları tekrar çıkartır mı? Çevremde ve internet forumlarında dökülen saçları çıkardığı ve gürleştirildiği yazılmış bir çok kişi saç ekimi yaptırdıktan sonra kullanıyor. Ben size danışmak istedim. Benim şakak bölgelerinde ve ön saç çizgisinde hızlı bir gerileme oluştu üstlere doğru yayılıyor. Bu ilaç şakaklardaki açılmaları önler mi? Saç ile ilgili bütün kan tahlillerim normal çıktı. Ailem de genetik saç dökülmesi olduğu için Yani babam kel bende de aynı durum söz konusu erken yaşta saçlarım inceldi açıldı.
8 6
1
[QUOTE="Sloccer, post: 9039, member: 533"] [USER=1318]@hairtransplant[/USER], xpecia tablet hormon içermiyor normal gıda takviyesi olarak geçiyor hocam [/QUOTE] İçerisinde saw palmetto denilen etken bir madde olduğunu biliyorum. Bu madde DHT hormonunu etkiler. Prostat hastalarının tedavisinde kullanılır. Sizin yorumunuzdan sonra bazı yayınlara baktım kimisi bu içerikten bahsetmemis. Nötr kaldim su an. Emin olmak lazım.... Endokrin Hekimi arkadasima danışmanım, sizinle de paylaşırım.
A

AGK

Üye
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar herkese yaşım 25 bir ilaç hakkında sorum vardı? Genetik saç dökülmesinden dolayı oluşan dökülmeleri önler mi, Xpecia Tablet tek başına kullanıldığı zaman yeni dökülen saçları tekrar çıkartır mı? Çevremde ve internet forumlarında dökülen saçları çıkardığı ve gürleştirildiği yazılmış bir çok kişi saç ekimi yaptırdıktan sonra kullanıyor. Ben size danışmak istedim. Benim şakak bölgelerinde ve ön saç çizgisinde hızlı bir gerileme oluştu üstlere doğru yayılıyor. Bu ilaç şakaklardaki açılmaları önler mi? Saç ile ilgili bütün kan tahlillerim normal çıktı. Ailem de genetik saç dökülmesi olduğu için Yani babam kel bende de aynı durum söz konusu erken yaşta saçlarım inceldi açıldı.

C

Chemist

Üye
Xpecia yoğun dökülmede etkisi olabilir. En az 3 ay kullanılmasını öneriyorum. Saçlarda açılan alan fazla ise minoksidil ile birlikte kullanımı yeni saç çıkışlarını hızlandırır. Ancak açılmalar 2 yıl ve üzeri ise tek başına yeterli gelmiyor.

A

AGK

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 3 aylık kullanım nasıl olmalı? Günde kaç kapsül almalıyım?

lusyus

lusyus

Üye
Z

Ziptikci

Üye
Ben kaç ay kullandım saç çıkartmıyor sadece olan saçları güçlendiriyor

Y

Yekta

Üye
Saç ekim sonrası saç ekim merkezlerinin saç ektirenlere çok fazla önerdiği ürünlerden birkaç tanesi diyebilirim. Saç ekimi yaptıranlar da saç ekim merkezlerinin ister istemez Tavsiyelerine uyuyorlar Çünkü bir ortada çaresizlik var Bilgisizlik var onlarda Doktor olduğu için bu konuda elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar

H

hairtransplant

Üye
Hormon içeren tüm ürünlere karşıyım. Genetik dökülmede sac kokleri olduğu için geri gelmez. Ama yeni dökülmüş, canli kalmış sac koku var ise tüysüz olarak etkisini görürsünüz. Fakat bırakınca eski haline döner. Uzun etki için uzun hormon içerikli ürün kullanımı, yan etkilerini de beraberinde getirir.

S

Sloccer

Üye
@hairtransplant, xpecia tablet hormon içermiyor normal gıda takviyesi olarak geçiyor hocam

H

hairtransplant

Üye
@hairtransplant, xpecia tablet hormon içermiyor normal gıda takviyesi olarak geçiyor hocam
İçerisinde saw palmetto denilen etken bir madde olduğunu biliyorum. Bu madde DHT hormonunu etkiler. Prostat hastalarının tedavisinde kullanılır. Sizin yorumunuzdan sonra bazı yayınlara baktım kimisi bu içerikten bahsetmemis. Nötr kaldim su an. Emin olmak lazım.... Endokrin Hekimi arkadasima danışmanım, sizinle de paylaşırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
106
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt