byburkay
Üye
Xpecia erkek tablet yan etkileri yaşayan var mı, bu vitamin genellikle erkeklerde görülen saç dökülmesini önlemeye yardımcı olan bir gıda takviyesi üründür. İçeriğindeki saw palmetto maddesi, saç dökülmesine sebep olan hormonların etkisini azaltarak saç dökülmesini engellemeye çalışır. Xpecia tablet, erkek tipi saç dökülmesi (androgenetik alopesi) tedavisinde kullanılan bir takviyedir.
Merhaba saç dökülmesi konusunda araştırmalarım sonucu en çok önerilen bu xpecia ve hair forte sprey ikilinin kullanıldığını gördüm. Genelde xpecia tablet kullananların baya memnun kaldığı ve önerdiğini okuyorum. Aranızda bu ikiliyi kullanıp bilgisi olan var mı. Bir de bu xpecia tablet yan etki durumları nasıl. Göğüs büyümesi jinekomasti veya cinsel yönden olumsuz durumlar var mıdır?
Merhaba saç dökülmesi konusunda araştırmalarım sonucu en çok önerilen bu xpecia ve hair forte sprey ikilinin kullanıldığını gördüm. Genelde xpecia tablet kullananların baya memnun kaldığı ve önerdiğini okuyorum. Aranızda bu ikiliyi kullanıp bilgisi olan var mı. Bir de bu xpecia tablet yan etki durumları nasıl. Göğüs büyümesi jinekomasti veya cinsel yönden olumsuz durumlar var mıdır?