Xpecia tablet yan etkileri var mı?

• Konuyu başlatan byburkay
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 778
  • Cevap 9

Xpecia tablet yan etkileri var mı?

1
Xpecia erkek tablet yan etkileri yaşayan var mı, bu vitamin genellikle erkeklerde görülen saç dökülmesini önlemeye yardımcı olan bir gıda takviyesi üründür. İçeriğindeki [URL='https://www.sacekimisonuclar.com/konu/saw-palmetto-sac-cikarir-mi.1460/']saw palmetto[/URL] maddesi, saç dökülmesine sebep olan hormonların etkisini azaltarak saç dökülmesini engellemeye çalışır. Xpecia tablet, erkek tipi saç dökülmesi (androgenetik alopesi) tedavisinde kullanılan bir takviyedir. Merhaba saç dökülmesi konusunda araştırmalarım sonucu en çok önerilen bu xpecia ve hair forte sprey ikilinin kullanıldığını gördüm. Genelde xpecia tablet kullananların baya memnun kaldığı ve önerdiğini okuyorum. Aranızda bu ikiliyi kullanıp bilgisi olan var mı. Bir de bu xpecia tablet yan etki durumları nasıl. Göğüs büyümesi jinekomasti veya cinsel yönden olumsuz durumlar var mıdır?
9 6
1
Xpecia kullanımı yan etkileri söyledikleri kadar var mı?
byburkay

byburkay

Üye
Xpecia erkek tablet yan etkileri yaşayan var mı, bu vitamin genellikle erkeklerde görülen saç dökülmesini önlemeye yardımcı olan bir gıda takviyesi üründür. İçeriğindeki saw palmetto maddesi, saç dökülmesine sebep olan hormonların etkisini azaltarak saç dökülmesini engellemeye çalışır. Xpecia tablet, erkek tipi saç dökülmesi (androgenetik alopesi) tedavisinde kullanılan bir takviyedir.

Merhaba saç dökülmesi konusunda araştırmalarım sonucu en çok önerilen bu xpecia ve hair forte sprey ikilinin kullanıldığını gördüm. Genelde xpecia tablet kullananların baya memnun kaldığı ve önerdiğini okuyorum. Aranızda bu ikiliyi kullanıp bilgisi olan var mı. Bir de bu xpecia tablet yan etki durumları nasıl. Göğüs büyümesi jinekomasti veya cinsel yönden olumsuz durumlar var mıdır?

S

Spitzer

Üye
Ben 5 aydır xpecia kullanıyorum bi faydasını görmedim

B

brakarr

Üye
ben de yeni başladım bakalım nolacak, hem xpecia, hemde hairforte sprey kullanıyorum
yaşım baya ilerledi ve dökülme de yok ama saçlarda kalite kaybı var, üst tarafta bazı saçlar uzamıyor bakalım nolacak

K

Kelaynak

Üye
Bitkisel ve vitamin tabletleri cinsel yönden yan etki yapmıyor jinekomastide yapmaz

S

Slience

Üye
Ben 4 kutu kullandım dostum işe yaramadı boşuna kullanma

S

Sivalanta

Üye
Ürünün açıklamasında yan etki yapmadığı yazıyor. İçeriğindeki gerek bilimsel ve gerekse bitkisel ürünler arasında yan etki yaptığı bilinen bir madde bulunmamaktadır.

N

Noblee

Üye
Ben bitkisel içerikli hangi tablet kullandıysam hiçbirinden yan etki yaşamadım.

P

perla

Üye
xpecia tablet kullanıcıları farklı söylemleri var ne olduğunu anlamakta bende zorlanıyorum lakin saçlara faydası olur.

U

Umutural

Üye
Ben kullanıyorum hiç yan etkisi olmadı saçlarımı güçlendirdi biraz ama dökülmeler devam ediyor

R

Reciproc

Üye
Xpecia kullanımı yan etkileri söyledikleri kadar var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt