Xpecia tablet şok dökülme

• Konuyu başlatan Mbay
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 473
  • Cevap 1

Xpecia tablet şok dökülme

1
Merhaba arkadaşlar, 5 gün önce İzmir likyada saç ekimi yaptırdım saçlarda oluşacak şok dökülmeyi engellemek için xpecia tablet kullansak faydası olur mu, genelde saç ekimi sonrası forumda xpecia tablet kullanımı önermişler. Ekim yaptırdığım yer en az 1 ay beklememi önerdi. Ayrıca saçları güçlendirmek için prp de yaptırcam. Sizin farklı önerinizi almak istedim. Sizin degerli yorumlarınızı merak ediyorum.
1 6
1
Şok dökülme ekim tekniği, bünye refleksi ile alakalı hocam herhangi bir ilaç ile bunun önüne geçemezsiniz. Xpecia bir gıda takviyesi ve muhteviyatı olarak çok düşük bir dht bloker içeriyor. Ekim merkezi size ne söylediyse onu uygulayın derim
M

Mbay

Üye
Merhaba arkadaşlar, 5 gün önce İzmir likyada saç ekimi yaptırdım saçlarda oluşacak şok dökülmeyi engellemek için xpecia tablet kullansak faydası olur mu, genelde saç ekimi sonrası forumda xpecia tablet kullanımı önermişler. Ekim yaptırdığım yer en az 1 ay beklememi önerdi. Ayrıca saçları güçlendirmek için prp de yaptırcam. Sizin farklı önerinizi almak istedim.

Sizin degerli yorumlarınızı merak ediyorum.

V

Valentine

Üye
Şok dökülme ekim tekniği, bünye refleksi ile alakalı hocam herhangi bir ilaç ile bunun önüne geçemezsiniz. Xpecia bir gıda takviyesi ve muhteviyatı olarak çok düşük bir dht bloker içeriyor. Ekim merkezi size ne söylediyse onu uygulayın derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
102
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt