Xpecia Tablet Kullanıcı Yorumları

• Konuyu başlatan dejavu35
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 787
  • Cevap 9

Xpecia Tablet Kullanıcı Yorumları

1
Abiler xpecia tablet kullancam yaşımdan dolayı finasterid kullanmak hormonlarla oynamak bu yaşta istemiyorum 4 aydır minoxidile başladım ama tek başına çok fazla etkisi yok gibi belli bir süreden sonrada etkisi azalıyormuş yanına xpecia tablet alsam ne kadar süre kullanabilirim içeriğine baktım takviye edici gıda yazıyor uzun süre kullanmak karaciğere zararı varmı böbrekleri yorarmı sonuçta saç dökülmesi yıllar boyu sürüyor sürekli xpecia tablet kullanmak gerekli yıllar boyu bu tableti kullanmanın zararı olurmu veya bir kullanım süresi varmı bilgi verebilirmisiniz.
9 6
1
Konuya resim eklersen daha uygun bir tedavi seçeneği yazabiliriz. Saç durumunu bilmeden kullanacağın ürünler saç sıklığında sorunlar oluşturabilir.
D

dejavu35

Üye
Abiler xpecia tablet kullancam yaşımdan dolayı finasterid kullanmak hormonlarla oynamak bu yaşta istemiyorum 4 aydır minoxidile başladım ama tek başına çok fazla etkisi yok gibi belli bir süreden sonrada etkisi azalıyormuş yanına xpecia tablet alsam ne kadar süre kullanabilirim içeriğine baktım takviye edici gıda yazıyor uzun süre kullanmak karaciğere zararı varmı böbrekleri yorarmı sonuçta saç dökülmesi yıllar boyu sürüyor sürekli xpecia tablet kullanmak gerekli yıllar boyu bu tableti kullanmanın zararı olurmu veya bir kullanım süresi varmı bilgi verebilirmisiniz.

Y

yol

Üye
saç ekimi sonrası xpecia tablet kullanımı yapan çok fazla kilo aldırdığını falan söyleyenler var tabi kişiden kişiye değişebilir bu durum

G

gözegir

Üye
xpecia ile 2 ayda 8 kilo aldım :)

Synergy

Synergy

Moderatör
Xpecia tableti androgenetik alopeside kullanmayı düşünüyorsan etkisi çok düşük seviyede kalır kesin etkili olan finasterid, dutasterid topikal losyonlar kullanabilirsin başka türlü çözümünü bulamazsın

M

mustafaa

Üye
Yan etkisi var mıdır peki cinsel boyutta , kilo vs dert değil benim için aktif olarak spor yaptığım için

D

dejavu35

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xpecia tableti androgenetik alopeside kullanmayı düşünüyorsan etkisi çok düşük seviyede kalır kesin etkili olan finasterid, dutasterid topikal losyonlar kullanabilirsin başka türlü çözümünü bulamazsın
Oral dht inhibitör kullanmayı düşünmüyorum topikal losyon yapmayı düşünüyorum ama bununda hormonlar üzerinde etkisi olduğunu okudum xpecia tablet neden etkisi olmuyor bitkisel işe yarar önerebileceğiniz bir vitamin varmı

Synergy

Synergy

Moderatör
Yan etkisi var mıdır peki cinsel boyutta , kilo vs dert değil benim için aktif olarak spor yaptığım için
Yan etki görme durumun losyonun içine katılan ilaç miktarına bağlı belli

Synergy

Synergy

Moderatör
Oral dht inhibitör kullanmayı düşünmüyorum topikal losyon yapmayı düşünüyorum ama bununda hormonlar üzerinde etkisi olduğunu okudum xpecia tablet neden etkisi olmuyor bitkisel işe yarar önerebileceğiniz bir vitamin varmı
Dht üzerinde bitkisel tabletler etkisi yok denecek kadar az kimyasal ürünler etkili topikal antiandrojen losyonlar yapabilirsiniz konusu mesajlarda var

D

dejavu35

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Proscar aldım beşe bölüp günde 1 mg kullancam yanında estradiol losyon, konazol şampuan ve 5 mg biotin kullanmayı düşünüyorum başka eklemem gereken birşey varmı

Synergy

Synergy

Moderatör
Konuya resim eklersen daha uygun bir tedavi seçeneği yazabiliriz. Saç durumunu bilmeden kullanacağın ürünler saç sıklığında sorunlar oluşturabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
69
Toplam ziyaretçi
110

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt