Xpecia tablet gerçekten işe yarıyor mu?

• Konuyu başlatan elana
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 635
  • Cevap 7

Xpecia tablet gerçekten işe yarıyor mu?

1
Xpecia tablet hakketen işe yarıyor mu? Nasıl fark ettiniz işe yaradığını... Yarayanlar yorumlarda bahsederse ve kaç ay ve günde ne kadar kullanılmalı doktorlar ekim yerleri nasıl kullanma talimatı verdiler, saç ekimi sonrası herkes bir şekilde bu ürünü kullanın işe yarıyor diyor ne gibi etki aldınız?
7 6
1
Bunu anlamak çok zor diye düşünüyorum
E

elana

Üye
Xpecia tablet hakketen işe yarıyor mu? Nasıl fark ettiniz işe yaradığını... Yarayanlar yorumlarda bahsederse ve kaç ay ve günde ne kadar kullanılmalı doktorlar ekim yerleri nasıl kullanma talimatı verdiler, saç ekimi sonrası herkes bir şekilde bu ürünü kullanın işe yarıyor diyor ne gibi etki aldınız?

Mineral

Mineral

Üye
xpecia tablet kullananlar geneli tok karna sabah ve aksam birer tablet alıyor. Tek seferde 2 tablette alan var aam en iyisi sabah akşam olarak alınmalı. Yan etkisi olduğu söyleniyor hemde bir çok kişi diyor kimiside yan etkinin hiç birini hissetmiyor.

Mineral

Mineral

Üye
Solgar biotin kullanan çok fazla saç ve tırnaklar için etkili olan bir ürün, aynı içerik yanlış hatırlamıyorsam xpecianın içindede var.

life

life

Üye
xpecia içinde 5000 mg biotin var yani fazlasıyla var, ayrıca içindeki saw palmetto özelliği ise testosteronun dht ye dönüşmesini engellemeye yardımcı olur. ve saç beyazlamasını yavaşlatmak engellemek için günlük alman gereken folik asit miktarını da %200 yani iki kat karşılıyor.

life

life

Üye
xpecia sabah tok karnına akşam tok karnına kullanın, içinde bulunan biotin fazlasını vucuttan atar.

lusyus

lusyus

Üye
Xpecia tablet genetik dökülmede hiçbir etkisi olmaz

E

erdoganugur

Üye
Ben kullanıyorum dökülmeleri baya azalttı cinsellik olarak hiçbir yan etki yaşamadım

K

Kambrira

Üye
Bunu anlamak çok zor diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
22
Çevrim içi ziyaretçiler
35
Toplam ziyaretçi
57
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt