Yorum Xpecia kadın tablet kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Ayselkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 474
  • Cevap 4

Xpecia kadın tablet kullananlar memnun mu?

1
Bir kadın olarak xpecia tablet kullanmayı düşünüyorum saçlarımsa sürekli olarak dökülüyor vitamin hapı kullanmak istiyorum xpecia ile priorin tablet arasında kaldım fakat xpecianın içinde finasterid olabileceği ile ilgili yorumlar okuyorum bu beni korkuttu açıkçası böyle bir şey olabilirmi arkadaşlar içeriğine baktım finasterid yazmıyor benim bildiğim kadınların bu ilacı alması durumunda hamilelikte bebekte ciddi sorunlara neden olabileceği yönünde yorumlar var kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum yardımcı olup doğru bilgi verebilecek olan olursa sevinirim.
4 6
1
Kadınlar için olanıda var içeriğindeki bileşenlerin bazıları farklı oluyor.
A

Ayselkoc

Üye
Bir kadın olarak xpecia tablet kullanmayı düşünüyorum saçlarımsa sürekli olarak dökülüyor vitamin hapı kullanmak istiyorum xpecia ile priorin tablet arasında kaldım fakat xpecianın içinde finasterid olabileceği ile ilgili yorumlar okuyorum bu beni korkuttu açıkçası böyle bir şey olabilirmi arkadaşlar içeriğine baktım finasterid yazmıyor benim bildiğim kadınların bu ilacı alması durumunda hamilelikte bebekte ciddi sorunlara neden olabileceği yönünde yorumlar var kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum yardımcı olup doğru bilgi verebilecek olan olursa sevinirim.

Mete

Mete

Üye
Xpecia yan etkilerini okudum bu kişiden kişiye değişebilir. Bu kadınlar için erkekler olanı okumuştum

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Xpecia tablet bir gıda takviyesidir dolayısıyla çoğu alışveriş sitesinde satılır içerisine kimyevi ilaç finasterid yoktur olsaydı sadece eczanede satılırdı içerisinde bitkisel saw palmetto ginkgo biloba var bunlar DHT üzerinde etkileri var ama çok değil

Xpecia Tablet Hamilelikte Kullanımı

Hamilelik döneminde Xpecia tabletlerin kullanımı önerilmez. Hamilelerde yeterli bilimsel çalışma yapılmadığı için kullanılmamalıdır.

Emzirme Döneminde Kullanımı

Beklenen hiçbir yan etki olmadığı için loğusalık dönemi saç dökülmelerinde ve emzirme döneminde güvenle kullanılabilir.

P

pesimistler

Üye
Xpecia erkekler kullanmıyormuydu :) Saç ekimi sonrası xpecia öneriyorlar, saçların daha hızlı daha kaliteli çıkması açısından.

lusyus

lusyus

Üye
Kadınlar için olanıda var içeriğindeki bileşenlerin bazıları farklı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
11
Çevrim içi ziyaretçiler
8
Toplam ziyaretçi
19
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt