Vücut kılları için tıraş makinesi önerisi

• Konuyu başlatan Yalçın
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 146
  • Cevap 5

Vücut kılları için tıraş makinesi önerisi

1
Vucüt kılları için tavsiye edebileceğiniz tıraş makinasi istiyorum. Tıraş makinası için çok fazla tavsiye var ben bu konuda çok karasız kaldım. İşinize yaran veya işe yarıyor dediğiniz makinaları yazabilirmisiniz. Şöyle 2 3 yıl beni idare etse çok güzel olur. Çok teşekkür ediyorum şimdiden.
5 6
1
Deneyimleri bekliyorum nasıl kesiyor jiletle almaya yakın alıyorsa çok iyi kullandığın zaman bilgi verirsen sevinirim.
Y

Yalçın

Üye
Vucüt kılları için tavsiye edebileceğiniz tıraş makinasi istiyorum. Tıraş makinası için çok fazla tavsiye var ben bu konuda çok karasız kaldım. İşinize yaran veya işe yarıyor dediğiniz makinaları yazabilirmisiniz. Şöyle 2 3 yıl beni idare etse çok güzel olur. Çok teşekkür ediyorum şimdiden.

A

Aydem

Üye
Vucüt kılları için bu alanda en iyi makina fakir ile philips gibi geliyor bana

R

Rafy

Üye
Derinlemesine iyi bir sıfır bir etki alamazsın, köklerin hepsini kesmez bence

D

derya

Üye
Bu hafta bim markete fakir tıraş makinası geliyor bu sanırım genel olarak sakal ve benzeri için ama bunuda kullanabilirsin bence bir bakmanı tavsiye ederim.

A

Aydem

Üye
Arkadaşlar ben Fakir marka bir ürün aldım, Bim markete gelen bir ürün gayet güzel sakallarımı falan çok güzel aldı. Sakalları alan bir makina vucut kıllarını hayliyle alır çok güzel bende resim eklerim ve görürsünüz.

L

Lemos

Üye
Deneyimleri bekliyorum nasıl kesiyor jiletle almaya yakın alıyorsa çok iyi kullandığın zaman bilgi verirsen sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
2
Çevrim içi ziyaretçiler
10
Toplam ziyaretçi
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt