Shady
Üye
Cilt bakımında kolajen çok önemli bir faydaları bulunmaktadır. Cildin sıkılığından tutunda ışıl ışıl parlamaya, cilt yaşlanmasını önlemeye, derinini elsatikiyetini sağlamak gibi önemli görevleri vardır. Vücutta doğal olarak üretilen bir protein olan kolajen, aynı zamanda cildinizin sağlığını iyileştirdiğini iddia eden popüler bir takviye ve güzellik ürünü bileşenidir. Kollajen ürünlerinin pazarlanması, cilt elastikiyetini artırabileceklerini, görünür kırışıklıkları azaltabileceklerini ve cilde kan akışını artırabileceklerini iddia ediyor. Kolajen, kemikleriniz, ölçüleriniz, saçlarınız, kaslarınız, tendonlarınız ve vücut bağlarınız için ana yapı taşlarından biri olarak etki eden bir proteindir. Dermatolog Dr. Ohara Aivaz , "Kolajen, çirkinimizin sarkmasını önleyerek bize dolgun, genç bir görünüm kazandırıyor" diyor. Vücudumuz doğal olarak kolajen üretir, ancak bu üretim yaşla birlikte azalma gösterir. Dr. Aivaz, "20'li yaşlarımızdan sonra yavaş yavaş yaşlanıyprız" diyor. Kadınlar için ciltte kolajen üretimi ilk 5 yıl içinde üretimin %30'unu kaybedebiliriz.
Kızlar ben cildimin sarkmasını önlemek ve daha parlak daha sıkı bir cilt için kolajen takviyesi yapmak istiyorum. Kolajen iki tip formu var biri sıvı biri kapsül formu bunlardan birini kullanıp faydasını gören oldumu? Ben voonka markasının collagen içeren ürününü kullanmayı düşünüyorum etkisini görürsem bilgilendircem sizleri. Forumda bayanlardan voonka kolajen saşe kullananlar faydasını görenler var mı?
Kızlar ben cildimin sarkmasını önlemek ve daha parlak daha sıkı bir cilt için kolajen takviyesi yapmak istiyorum. Kolajen iki tip formu var biri sıvı biri kapsül formu bunlardan birini kullanıp faydasını gören oldumu? Ben voonka markasının collagen içeren ürününü kullanmayı düşünüyorum etkisini görürsem bilgilendircem sizleri. Forumda bayanlardan voonka kolajen saşe kullananlar faydasını görenler var mı?