Voonka Kolajen Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Shady
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 769
  • Cevap 4

Voonka Kolajen Kullananlar Yorumları

1
Cilt bakımında kolajen çok önemli bir faydaları bulunmaktadır. Cildin sıkılığından tutunda ışıl ışıl parlamaya, cilt yaşlanmasını önlemeye, derinini elsatikiyetini sağlamak gibi önemli görevleri vardır. Vücutta doğal olarak üretilen bir protein olan kolajen, aynı zamanda cildinizin sağlığını iyileştirdiğini iddia eden popüler bir takviye ve güzellik ürünü bileşenidir. Kollajen ürünlerinin pazarlanması, cilt elastikiyetini artırabileceklerini, görünür kırışıklıkları azaltabileceklerini ve cilde kan akışını artırabileceklerini iddia ediyor. Kolajen, kemikleriniz, ölçüleriniz, saçlarınız, kaslarınız, tendonlarınız ve vücut bağlarınız için ana yapı taşlarından biri olarak etki eden bir proteindir. Dermatolog Dr. Ohara Aivaz , "Kolajen, çirkinimizin sarkmasını önleyerek bize dolgun, genç bir görünüm kazandırıyor" diyor. Vücudumuz doğal olarak kolajen üretir, ancak bu üretim yaşla birlikte azalma gösterir. Dr. Aivaz, "20'li yaşlarımızdan sonra yavaş yavaş yaşlanıyprız" diyor. Kadınlar için ciltte kolajen üretimi ilk 5 yıl içinde üretimin %30'unu kaybedebiliriz. Kızlar ben cildimin sarkmasını önlemek ve daha parlak daha sıkı bir cilt için kolajen takviyesi yapmak istiyorum. Kolajen iki tip formu var biri sıvı biri kapsül formu bunlardan birini kullanıp faydasını gören oldumu? Ben voonka markasının collagen içeren ürününü kullanmayı düşünüyorum etkisini görürsem bilgilendircem sizleri. Forumda bayanlardan voonka kolajen saşe kullananlar faydasını görenler var mı?
4 6
1
3 kutu Voonka Collagen Beauty Hyaluronic Acid kullanmama rağmen cildimde pek bir etkisini göremedim. Beklediğim etkiyi yapmadı.
Shady

Shady

Üye
Cilt bakımında kolajen çok önemli bir faydaları bulunmaktadır. Cildin sıkılığından tutunda ışıl ışıl parlamaya, cilt yaşlanmasını önlemeye, derinini elsatikiyetini sağlamak gibi önemli görevleri vardır. Vücutta doğal olarak üretilen bir protein olan kolajen, aynı zamanda cildinizin sağlığını iyileştirdiğini iddia eden popüler bir takviye ve güzellik ürünü bileşenidir. Kollajen ürünlerinin pazarlanması, cilt elastikiyetini artırabileceklerini, görünür kırışıklıkları azaltabileceklerini ve cilde kan akışını artırabileceklerini iddia ediyor. Kolajen, kemikleriniz, ölçüleriniz, saçlarınız, kaslarınız, tendonlarınız ve vücut bağlarınız için ana yapı taşlarından biri olarak etki eden bir proteindir. Dermatolog Dr. Ohara Aivaz , "Kolajen, çirkinimizin sarkmasını önleyerek bize dolgun, genç bir görünüm kazandırıyor" diyor. Vücudumuz doğal olarak kolajen üretir, ancak bu üretim yaşla birlikte azalma gösterir. Dr. Aivaz, "20'li yaşlarımızdan sonra yavaş yavaş yaşlanıyprız" diyor. Kadınlar için ciltte kolajen üretimi ilk 5 yıl içinde üretimin %30'unu kaybedebiliriz.

Kızlar ben cildimin sarkmasını önlemek ve daha parlak daha sıkı bir cilt için kolajen takviyesi yapmak istiyorum. Kolajen iki tip formu var biri sıvı biri kapsül formu bunlardan birini kullanıp faydasını gören oldumu? Ben voonka markasının collagen içeren ürününü kullanmayı düşünüyorum etkisini görürsem bilgilendircem sizleri. Forumda bayanlardan voonka kolajen saşe kullananlar faydasını görenler var mı?

E

Esra

Üye
Merhaba ben 1 kutu bitirdim ikincisini alacam cildimde kesinlikle inanılmaz bir etkisini gördüm. Beni görenler hemen fark etti durumu gördüğüm sonuçlar, cildim parladı, lekelerim azaldı, kırışıklıklarım azaldı, göz altı morluklarım azaldı. Söylediğim gibi cildim daha canlı görünüyor. Çevremdeki arkadaşlsrım yüzüne ne yaptırdın diye soruyor, yaklaşık 3 ay oldu kullanmaya başlayalı. Ama etkisini ben anlamamıştım. Çünkü doğal bir canlanma hali oluyor ve hergün kendinizi görünce pek hissetmiyor insan..

E

Esra

Üye
Bende saç için kolajen ve elastin içeren tabletler kullanmayı düşünüyorum bakalım faydası olacakmı

W

Witch

Üye
Voonka Collagen kullanmaya yeni başladım. Daha 5-6 defa içmeme rağmen kalp çarpıntım olmaya başladı ve içtikten sonra mide ağrısı yaşıyorum, şuan kullanmayı bıraktım ve tavsiye etmiyorum.

N

Nilay

Üye
3 kutu Voonka Collagen Beauty Hyaluronic Acid kullanmama rağmen cildimde pek bir etkisini göremedim. Beklediğim etkiyi yapmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
15
Çevrim içi ziyaretçiler
32
Toplam ziyaretçi
47

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt