Voltaren Krem Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Uzman
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 896
  • Cevap 3

Voltaren Krem Kullananlar Yorumları

1
Arkadaşlar voltaren krem ile yapılan bilimsel bir araştırma sonucunda ortaya çıkan etkileri paylaşıyorum. Deney sonucunda mevcut saç kalitesi artışı ve yeni saç oluşumu olup olmadığı gözlemlenmiş. [B]Yapılan deney:[/B] Voltaren krem etken madesi diklofenak ile yapılan bir çalışma. Son zamanlarda topikal %3 diklofenak etken maddesi aktinik keratoz (AK) tedavisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Diklofenak jel ayrıca saç büyümesi üzerinde potansiyel bir etkiye sahip olabileceği öne sürülmektedir. [B]Deney Sunumu:[/B] Dermatoloji bölümünde üç erkek saçları tamamen dökülmüş hastalata deneme amaçlı ve kafa derisi AK nedeniyle topikal %3 diklofenak jel kullanılmaya başlandı. Tüm hastalarda eşlik eden androgenetik alopesi (AGA) da vardı. Takip ziyaretleri sırasında, hastalar kafa derisinin daha önce saçlı olmayan bölgelerinde terminal saç büyümesi gösterdi. Yazarların bilgisine göre, bunlar topikal diklofenak tedavisine bağlı olarak bildirilen ilk saç büyümesi vakalarıdır. [B]Sonuçlar:[/B] AGA kalıtsal bir dökülme türüdür, androjen hormonlarına bağlı olarak gelişen bir süreçtir. Nedenlerini açıklamak için çeşitli hipotezler önerildi. Yazarlar, diklofenak tarafından gösterilen COX-2'nin inhibisyonunun, AGA'da gözlenen perifoliküler mikro enflamasyon ve prostaglandinler dengesizliği üzerinde etki ederek saç büyümesine yol açabileceğini gösterdiler. Bu deneme çalışması, AGA için yeni tedaviler geliştirmek için önemli bir ön ara araştırmalara zemin hazırlayabilir. Arkadaşlar yabancı bir sitede böyle bir deneysel çalışma okudum sonuçları tedavi edilen 3 kişide saç dökülmesinde azalma mevcut saçların kalınlığında artış görülmüş tedaviye eklesek faydası olurmu sizce.
3 6
1
kas gevşetici romatizmal ağrılar için kullanılan krem değil mi saça nasıl etkisi oluyor
U

Uzman

Moderatör
Arkadaşlar voltaren krem ile yapılan bilimsel bir araştırma sonucunda ortaya çıkan etkileri paylaşıyorum. Deney sonucunda mevcut saç kalitesi artışı ve yeni saç oluşumu olup olmadığı gözlemlenmiş.
Yapılan deney: Voltaren krem etken madesi diklofenak ile yapılan bir çalışma. Son zamanlarda topikal %3 diklofenak etken maddesi aktinik keratoz (AK) tedavisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Diklofenak jel ayrıca saç büyümesi üzerinde potansiyel bir etkiye sahip olabileceği öne sürülmektedir.

Deney Sunumu: Dermatoloji bölümünde üç erkek saçları tamamen dökülmüş hastalata deneme amaçlı ve kafa derisi AK nedeniyle topikal %3 diklofenak jel kullanılmaya başlandı. Tüm hastalarda eşlik eden androgenetik alopesi (AGA) da vardı. Takip ziyaretleri sırasında, hastalar kafa derisinin daha önce saçlı olmayan bölgelerinde terminal saç büyümesi gösterdi. Yazarların bilgisine göre, bunlar topikal diklofenak tedavisine bağlı olarak bildirilen ilk saç büyümesi vakalarıdır.

Sonuçlar: AGA kalıtsal bir dökülme türüdür, androjen hormonlarına bağlı olarak gelişen bir süreçtir. Nedenlerini açıklamak için çeşitli hipotezler önerildi. Yazarlar, diklofenak tarafından gösterilen COX-2'nin inhibisyonunun, AGA'da gözlenen perifoliküler mikro enflamasyon ve prostaglandinler dengesizliği üzerinde etki ederek saç büyümesine yol açabileceğini gösterdiler. Bu deneme çalışması, AGA için yeni tedaviler geliştirmek için önemli bir ön ara araştırmalara zemin hazırlayabilir.

Arkadaşlar yabancı bir sitede böyle bir deneysel çalışma okudum sonuçları tedavi edilen 3 kişide saç dökülmesinde azalma mevcut saçların kalınlığında artış görülmüş tedaviye eklesek faydası olurmu sizce.

K

kelboy

Üye
Ben bu kremi 6 ay kullandım etikisi yok denecek kadar az.

Filozof

Filozof

Üye
Ben voltaren kremi 5 ay kullandım saç diplerindeki ağrıyı kesiyor minoxun emilimine yardımcı oluyor

W

White

Üye
kas gevşetici romatizmal ağrılar için kullanılan krem değil mi saça nasıl etkisi oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
53
Çevrim içi ziyaretçiler
97
Toplam ziyaretçi
150

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt