Saç Ekimi Vitruvian Clinic Saç Ekimi 3700 Greft Yaş 32

• Konuyu başlatan Mehmetkulakcı
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 348
  • Cevap 2

Vitruvian Clinic Saç Ekimi 3700 Greft Yaş 32

1
Merhaba uzun yıllardır saç ekimi araştırıyorum ama hem maddi açıdan hem sonuç alamama korkusundan dokayı çekincem vardı. Saç ekimi yaptıran bir tanıdığımın referansı ile Vitruvian Kliniğini aradım. Hem çok ilgili ve yardımcılardı hemde bütün sorularıma yanıt buldum. [ATTACH type="full"]2498[/ATTACH] Kliniği ziyaret ettiğimde fotoğraflarımı çektiler ve tüm süreç boyunca neler yapılacağını ve nelere dikkat etmem gerektiğini anlattılar. Gerçekten içime sindiği için güven veren bir klinik olduğu için çok rahatladım. Bana oluşturdukları tedavi planında dhi yöntemi şeklinde bir methodla ekileceğini söylediler ve 3700 graft saç ekimi yapılacağını söylediler. Operasyon günü öncelikle doktorumuz ile tekrar görüştüm benimle ilgilenen bir danışman arkadaş vardı ve ne yapmam gerektiğini bana anlattı ve tüm operasyon boyunca yanımdaydı. Operasyon 6-7 saat arası sürdü ve çok rahat geçti benim için sadece anestezinin verdiği bir acı vardı ama genel olarak beklediğimden ve korktuğum kadar yokmuş. Operasyon bitince hem doktorumuz hem danışmanımız nelere dikkat etmem gerekiyor zarar vermeden nasıl kullanabilirim anlattılar ve bana bu süreçte kullanmam gereken ilaçları şampuan ve losyonları hediye ettiler. İlk gece biraz ağrım vardı ama rahat bir şekilde uyudum sabah uyanınca ilk yıkamaya çağırdılar ve saçlarımı nasıl yıkamam gerektiğini anlattılar. İlk 10 gün iş yerimden izin alıp evde dinlendim ve ekim yapılan bölgeler kabuk bağlamaya başladı. [ATTACH type="full"]2499[/ATTACH] 10 gün sonra kabuklar dökülmeye başladı ve sonra ki günlerde hafif kızarıklıklar vardı ancak şimdiden çok iyi hissetmeye başladım. Danışman arkadaş her ay kontrol etmek için beni aradı konuştu ve sorularımı yanıtladı. [ATTACH type="full"]2500[/ATTACH] Bu 1. Ayda ki halim artık saçlarım daha fazla sıklaştı. [ATTACH type="full"]2501[/ATTACH] Bu fotoğraf 5. Aydan sonra çektiğim fotoğraf. Artık saçlarım düzenli uzuyor ve neredeyse dökülmüyor. Yıllarca çekindiğim ve karar veremediğim ekim gerçekten özgüvenimi yükseltti. Merak ettiğiniz bir soru olursa bana yazın herkese yaşadığım süreçle ilgili bilgi verebilirim.
2 6
1
[QUOTE="Aydem, post: 8239, member: 605"] Abi saç ekimini nerde yaptırdın? [/QUOTE] Vitruvian Clinic’te yaptırdım. Bir arkadaşım önerdi gayet memnun kaldık biz fikir olması açısından sizde yazın isterseniz
M

Mehmetkulakcı

Üye
Merhaba uzun yıllardır saç ekimi araştırıyorum ama hem maddi açıdan hem sonuç alamama korkusundan dokayı çekincem vardı. Saç ekimi yaptıran bir tanıdığımın referansı ile Vitruvian Kliniğini aradım. Hem çok ilgili ve yardımcılardı hemde bütün sorularıma yanıt buldum.
541E2978-5E0D-4B5C-88C5-A815DFD4A979.jpeg

Kliniği ziyaret ettiğimde fotoğraflarımı çektiler ve tüm süreç boyunca neler yapılacağını ve nelere dikkat etmem gerektiğini anlattılar. Gerçekten içime sindiği için güven veren bir klinik olduğu için çok rahatladım.
Bana oluşturdukları tedavi planında dhi yöntemi şeklinde bir methodla ekileceğini söylediler ve 3700 graft saç ekimi yapılacağını söylediler.
Operasyon günü öncelikle doktorumuz ile tekrar görüştüm benimle ilgilenen bir danışman arkadaş vardı ve ne yapmam gerektiğini bana anlattı ve tüm operasyon boyunca yanımdaydı.
Operasyon 6-7 saat arası sürdü ve çok rahat geçti benim için sadece anestezinin verdiği bir acı vardı ama genel olarak beklediğimden ve korktuğum kadar yokmuş. Operasyon bitince hem doktorumuz hem danışmanımız nelere dikkat etmem gerekiyor zarar vermeden nasıl kullanabilirim anlattılar ve bana bu süreçte kullanmam gereken ilaçları şampuan ve losyonları hediye ettiler.
İlk gece biraz ağrım vardı ama rahat bir şekilde uyudum sabah uyanınca ilk yıkamaya çağırdılar ve saçlarımı nasıl yıkamam gerektiğini anlattılar. İlk 10 gün iş yerimden izin alıp evde dinlendim ve ekim yapılan bölgeler kabuk bağlamaya başladı.
33473F66-A363-4D74-B2A0-8A35D09F4063.jpeg

10 gün sonra kabuklar dökülmeye başladı ve sonra ki günlerde hafif kızarıklıklar vardı ancak şimdiden çok iyi hissetmeye başladım. Danışman arkadaş her ay kontrol etmek için beni aradı konuştu ve sorularımı yanıtladı.

C7D0ED41-ACD4-449D-B96F-F659CF0F1191.jpeg

Bu 1. Ayda ki halim artık saçlarım daha fazla sıklaştı.

02EECF8D-A4A6-416E-9ACD-4C3208ADAB6C.jpeg

Bu fotoğraf 5. Aydan sonra çektiğim fotoğraf. Artık saçlarım düzenli uzuyor ve neredeyse dökülmüyor. Yıllarca çekindiğim ve karar veremediğim ekim gerçekten özgüvenimi yükseltti.

Merak ettiğiniz bir soru olursa bana yazın herkese yaşadığım süreçle ilgili bilgi verebilirim.

A

Aydem

Üye
Merhaba uzun yıllardır saç ekimi araştırıyorum ama hem maddi açıdan hem sonuç alamama korkusundan dokayı çekincem vardı. Saç ekimi yaptıran bir tanıdığımın referansı ile Vitruvian Kliniğini aradım. Hem çok ilgili ve yardımcılardı hemde bütün sorularıma yanıt buldum. Ekli dosyayı görüntüle 2498

Kliniği ziyaret ettiğimde fotoğraflarımı çektiler ve tüm süreç boyunca neler yapılacağını ve nelere dikkat etmem gerektiğini anlattılar. Gerçekten içime sindiği için güven veren bir klinik olduğu için çok rahatladım.
Bana oluşturdukları tedavi planında dhi yöntemi şeklinde bir methodla ekileceğini söylediler ve 3700 graft saç ekimi yapılacağını söylediler.
Operasyon günü öncelikle doktorumuz ile tekrar görüştüm benimle ilgilenen bir danışman arkadaş vardı ve ne yapmam gerektiğini bana anlattı ve tüm operasyon boyunca yanımdaydı.
Operasyon 6-7 saat arası sürdü ve çok rahat geçti benim için sadece anestezinin verdiği bir acı vardı ama genel olarak beklediğimden ve korktuğum kadar yokmuş. Operasyon bitince hem doktorumuz hem danışmanımız nelere dikkat etmem gerekiyor zarar vermeden nasıl kullanabilirim anlattılar ve bana bu süreçte kullanmam gereken ilaçları şampuan ve losyonları hediye ettiler.
İlk gece biraz ağrım vardı ama rahat bir şekilde uyudum sabah uyanınca ilk yıkamaya çağırdılar ve saçlarımı nasıl yıkamam gerektiğini anlattılar. İlk 10 gün iş yerimden izin alıp evde dinlendim ve ekim yapılan bölgeler kabuk bağlamaya başladı. Ekli dosyayı görüntüle 2499

10 gün sonra kabuklar dökülmeye başladı ve sonra ki günlerde hafif kızarıklıklar vardı ancak şimdiden çok iyi hissetmeye başladım. Danışman arkadaş her ay kontrol etmek için beni aradı konuştu ve sorularımı yanıtladı.

Ekli dosyayı görüntüle 2500

Bu 1. Ayda ki halim artık saçlarım daha fazla sıklaştı.

Ekli dosyayı görüntüle 2501
Bu fotoğraf 5. Aydan sonra çektiğim fotoğraf. Artık saçlarım düzenli uzuyor ve neredeyse dökülmüyor. Yıllarca çekindiğim ve karar veremediğim ekim gerçekten özgüvenimi yükseltti.

Merak ettiğiniz bir soru olursa bana yazın herkese yaşadığım süreçle ilgili bilgi verebilirim.
Abi saç ekimini nerde yaptırdın?

M

Mehmetkulakcı

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
69
Toplam ziyaretçi
109

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt