Vitiligo için en iyi krem önerisi olan?

• Konuyu başlatan Shady
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 2

Vitiligo için en iyi krem önerisi olan?

1
Merhaba bende ellerimde ve göz kapaklarında 10 yıldır vitiligo var çok krem ve bitkisel kürler denedim geçmedi uzman bir doktora gittim bana tacrolin krem ve locoderm krem yazdı. Tacrolin kremi günde 2 kez sabah ve akşam vitiligo olan yerlere sürüyorum. Diğer locoderm kremi hafta sonu günde sabah ve akşam 2 kez vitiligo olan yerlere uyguluyorum. Doktor kemleri 3 ay kullanmamı ve kullandıktan sonra tekrar gelmemi söyledi. Tacrolin pahalı bir krem rapor yazdırın doktora ssk karşılıyor. Göz kapaklarımdaki beyazlıklar geçti ellerimdeki vitiligolar geçmeye başladı tavsiye ederim doktorunuza gidin bu kremleri yazdırın sizde kullanın.
2 6
1
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için doktora yazdıklarınızı sorcam inşallah iyi gelir
eesra

eesra

Üye
Merhaba bende ellerimde ve göz kapaklarında 10 yıldır vitiligo var çok krem ve bitkisel kürler denedim geçmedi uzman bir doktora gittim bana tacrolin krem ve locoderm krem yazdı. Tacrolin kremi günde 2 kez sabah ve akşam vitiligo olan yerlere sürüyorum. Diğer locoderm kremi hafta sonu günde sabah ve akşam 2 kez vitiligo olan yerlere uyguluyorum. Doktor kemleri 3 ay kullanmamı ve kullandıktan sonra tekrar gelmemi söyledi. Tacrolin pahalı bir krem rapor yazdırın doktora ssk karşılıyor. Göz kapaklarımdaki beyazlıklar geçti ellerimdeki vitiligolar geçmeye başladı tavsiye ederim doktorunuza gidin bu kremleri yazdırın sizde kullanın.

Shady

Shady

Üye
Merhaba arkadaşlar vitiligo rahatsızlığı için konu açtım. Bende ellerimde, alnımda ve göz altlarında altı yıldır vitiligo rahatsızlığı var. Son zamanlarda ellerimdeki beyaz renklerin giderek çoğaldığını fark ettim. Dışarda güneş ışığında fazla duramıyorum beyaz lekeleri artırıyor. Doktora gittim alnıma elidel krem ile mexadern losyon verdi. Birde devamlı havuç ve havuç suyu içmemi önerdi. Forumları dolaştım bilgi kirliliği var tam bir sonuç alan yok. Kimde hangi ilaç nasıl etki ettiğini anlamadım. İbrahim Saraçoğlu kürlerini araştırdım bir çok bitkisel kür var işe yarar mı bilemiyorum. Doktorum verdiği bu iki kremi vitiligo tedavisinde kullanan veya hangi ilacı kullanıp ta etkili olduğunu yazarsa hem bana hemde ihtiyacı olan diğer arkadaşlara yol göstermiş olur. Tedavisi zor bir hastalık ve gittikçe ilerleme durumu oluyor. Kesin bir çözümü varmı cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Shady

Shady

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için doktora yazdıklarınızı sorcam inşallah iyi gelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt