Vitamin hapları kilo aldırır mı?

• Konuyu başlatan Shady
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 400
  • Cevap 1

Vitamin hapları kilo aldırır mı?

1
Arkadaşlar bugüne kadar bir çok vitamin hapı kullandım kilo aldırdığını sanmıyorum ama bazı insanlarda kilo yaptığını okudum bende kullandığım da iştah artışı ve kilo yaptığını hissetmiştim zayıf olduğum için biraz fark etti ama bu iştah artışı yaptığı için mi anlamadım ama sürekli kullanmadığım için kesin bir kanıya varamadım bu tür kapsüller gıda takviyesi olarak geçiyor içinde kalori bulunmuyor sizce vitamin, mineral yada bitkisel kapsüller kilo aldırır mı?
1 6
1
Aldırır bazısı. Kan demir b12 tarzı vitaminler düzenli kullanımda aldırır
Shady

Shady

Üye
Arkadaşlar bugüne kadar bir çok vitamin hapı kullandım kilo aldırdığını sanmıyorum ama bazı insanlarda kilo yaptığını okudum bende kullandığım da iştah artışı ve kilo yaptığını hissetmiştim zayıf olduğum için biraz fark etti ama bu iştah artışı yaptığı için mi anlamadım ama sürekli kullanmadığım için kesin bir kanıya varamadım bu tür kapsüller gıda takviyesi olarak geçiyor içinde kalori bulunmuyor sizce vitamin, mineral yada bitkisel kapsüller kilo aldırır mı?

N

Nur

Üye
Aldırır bazısı. Kan demir b12 tarzı vitaminler düzenli kullanımda aldırır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
46
Çevrim içi ziyaretçiler
81
Toplam ziyaretçi
127

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt