Vİtalizma Procapil Şampuan Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan jamesblond
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 364
  • Cevap 1

Vİtalizma Procapil Şampuan Kullananlar Yorumları

1
Selamlar vitalizma procapil şampuan kullananlar, deneyimleyen var mı acaba, ben alpecin şampuan kullanıyordum fakat saçlarda etkisi çok olmuyor içinde kafein var yazıyor saçları canlandırır diyor ama kullandıkça saçlarım döndü bende işe yaramıyor, netten araştırınca içinde vitamin complex karışımı olması hemde procapil olmasından dolayı denemek istiyorum. Fakat forumda hakkında yorum bulamadım. Aranızda mutlaka kullananlar vardır diye düşünüyorum etkisi oldumu yorum lütfen arkadaşlar.
1 6
1
Ürün hakkında bilgim yok ama yine şampuan içinde procapil olduğuna göre işe yarayacağını sanmıyorum.
J

jamesblond

Üye
Selamlar vitalizma procapil şampuan kullananlar, deneyimleyen var mı acaba, ben alpecin şampuan kullanıyordum fakat saçlarda etkisi çok olmuyor içinde kafein var yazıyor saçları canlandırır diyor ama kullandıkça saçlarım döndü bende işe yaramıyor, netten araştırınca içinde vitamin complex karışımı olması hemde procapil olmasından dolayı denemek istiyorum. Fakat forumda hakkında yorum bulamadım. Aranızda mutlaka kullananlar vardır diye düşünüyorum etkisi oldumu yorum lütfen arkadaşlar.

C

Cardozo

Üye
Ürün hakkında bilgim yok ama yine şampuan içinde procapil olduğuna göre işe yarayacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
101
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt