Vichy Dercos Serum Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan ShaneFalco
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 256
  • Cevap 0

Vichy Dercos Serum Kullananlar Yorumları

1
Arkadaslar, ben de son 1 yildir ciddi derecede sac dokulmesi başladı yaşım 33 artik yastıkta her saçımı tarayışımda çok fazla saç geliyor önlerim çok inceldi seyrelmeler başladı bir dönem proscar minoxil kullandım yan etkiler görünce bıraktım minoxilde iyice seyreltti saçı her sabah yastıkta sac gormekten bıktım valla Vichy Dercos Serum almayı düşünüyorum ürün 21 x 6 ml fiyatı 1142 tl çok pahalı ne dersiniz bu parayı kıyıp almaya değer mi sizce?
0 6
1
Arkadaslar, ben de son 1 yildir ciddi derecede sac dokulmesi başladı yaşım 33 artik yastıkta her saçımı tarayışımda çok fazla saç geliyor önlerim çok inceldi seyrelmeler başladı bir dönem proscar minoxil kullandım yan etkiler görünce bıraktım minoxilde iyice seyreltti saçı her sabah yastıkta sac gormekten bıktım valla Vichy Dercos Serum almayı düşünüyorum ürün 21 x 6 ml fiyatı 1142 tl çok pahalı ne dersiniz bu parayı kıyıp almaya değer mi sizce?
S

ShaneFalco

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt