Vichy Dercos egzama şampuanı kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan TheArk
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 322
  • Cevap 2

Vichy Dercos egzama şampuanı kullananlar memnun mu?

1
Minoxil kullanmaktan saç derisinde seboreik dermatit oluştu ketoral şampuan kullanıyorum 1 hafta düzeliyor sonradan yine kabuklanma, kaşıntı ve kızarıklık oluşuyor. Tarakla saçımı taradığımda yoğun kepek çıkıyor bu durum minoxil emiliminede engel oluyor. Ne yaptıysam geçmedi önceden aktardan nane yağı almıştım ondan sonra oluştu saç derim yakmıştı. Seboderm şampuanda kullanmıştım egzama için kullandığında geçiyor sonrada tekrar ortaya çıkıyor. Seboroik dermatit geçirmek için Vichy Dercos egzama şampuanı kullananlar var mı, yorumlarınız bekliyorum cevaplar için teşekkürler.
2 6
1
Vichy dercos şampuanlarına bir bakıyım dedim fiyatları o kadar yüksekki ortalama 350 tl civarı 200 ml boyutları sadece şampuana egzama için bu fiyata almak mantıklı değil.
T

TheArk

Üye
Minoxil kullanmaktan saç derisinde seboreik dermatit oluştu ketoral şampuan kullanıyorum 1 hafta düzeliyor sonradan yine kabuklanma, kaşıntı ve kızarıklık oluşuyor. Tarakla saçımı taradığımda yoğun kepek çıkıyor bu durum minoxil emiliminede engel oluyor. Ne yaptıysam geçmedi önceden aktardan nane yağı almıştım ondan sonra oluştu saç derim yakmıştı. Seboderm şampuanda kullanmıştım egzama için kullandığında geçiyor sonrada tekrar ortaya çıkıyor. Seboroik dermatit geçirmek için Vichy Dercos egzama şampuanı kullananlar var mı, yorumlarınız bekliyorum cevaplar için teşekkürler.

Alperen

Alperen

Üye
vichy dercos şampuandan bir çok kişi menun diyebilirim gerçekten etkili şampaun ve bir çok firmaya tedarik bunlar sağladığını düşünüyorum ana ham maddeler nedeniyle

MORDOR

MORDOR

Moderatör
Vichy dercos şampuanlarına bir bakıyım dedim fiyatları o kadar yüksekki ortalama 350 tl civarı 200 ml boyutları sadece şampuana egzama için bu fiyata almak mantıklı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
20
Çevrim içi ziyaretçiler
27
Toplam ziyaretçi
47

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt