Uzun süreli xpecia tablet kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Fırat
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 38
  • Cevap 7

Uzun süreli xpecia tablet kullananlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, xpecia tablet kullanmayı planlıyorum ve son günlerde forumlarda bu konuda birçok yorum okudum. Kimi kullanıcılar uzun süre kullanıldığında vücudun xpecia’ya bağışıklık kazandığını ve etkisinin azaldığını söylerken, kimileri böyle bir durumla karşılaşmadıklarını belirtiyor. Benim aklıma takılan asıl soru ise şu: Xpecia’yı düzenli kullanıp olumlu etkiler gördükten sonra ilacı bırakmak, androjen hassasiyetini artırır mı? Yani, xpecia’nın baskıladığı androjen reseptörleri, ilaç bırakıldıktan sonra eskisinden daha hassas hale gelir mi? Bunun sonucunda da saç dökülmesi daha şiddetli bir şekilde geri döner mi? Finasteride hakkında böyle bir durum okuduğum için sorma gereği duydum. Eğer böyle bir risk yoksa, xpecia’yı uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Yan etkileri olabileceğini biliyorum ve bunları göze aldım; ancak Finasteride kadar ağır olmadığını düşündüğüm için kafama yattı. Bu konuda tecrübelerinizi ve yorumlarınızı paylaşabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler! Sizce bu soruları netleştirebilir miyiz?
7 6
1
Ben günde bir tane alıyorum faydası olduğunu düşünmüyorum kullanacak olanlara önerin kafein, minoxil ve azelaikasit losyon ketoral kremle birlikte kullanın daha çol sç çıkışı görürsünüz
F

Fırat

Üye
Merhaba arkadaşlar, xpecia tablet kullanmayı planlıyorum ve son günlerde forumlarda bu konuda birçok yorum okudum. Kimi kullanıcılar uzun süre kullanıldığında vücudun xpecia’ya bağışıklık kazandığını ve etkisinin azaldığını söylerken, kimileri böyle bir durumla karşılaşmadıklarını belirtiyor. Benim aklıma takılan asıl soru ise şu:

Xpecia’yı düzenli kullanıp olumlu etkiler gördükten sonra ilacı bırakmak, androjen hassasiyetini artırır mı? Yani, xpecia’nın baskıladığı androjen reseptörleri, ilaç bırakıldıktan sonra eskisinden daha hassas hale gelir mi? Bunun sonucunda da saç dökülmesi daha şiddetli bir şekilde geri döner mi? Finasteride hakkında böyle bir durum okuduğum için sorma gereği duydum.

Eğer böyle bir risk yoksa, xpecia’yı uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Yan etkileri olabileceğini biliyorum ve bunları göze aldım; ancak Finasteride kadar ağır olmadığını düşündüğüm için kafama yattı. Bu konuda tecrübelerinizi ve yorumlarınızı paylaşabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Sizce bu soruları netleştirebilir miyiz?

K

Kelaynak

Üye
İnternette şöyle vücut bağışıklık kazanıyor alılıyor diye bir saçmalık dolaşıyor. Böyle bir olayı destekleyen bir tane bile bilimsel çalışma yok arkadaşlar. Bence kullanın ama aşırı agresif dökülmede tek başına yetersiz bence.

F

Fırat

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gerçekten bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var, bu bağışıklık kazanma ve etkisini yitirmesi diye bir gerçeklik yok o zaman, değil mi? Alternatifiniz etkili olabilecek tedavileriniz var mı peki?

K

Kelaynak

Üye
Evet, etken maddelerin etkisini yitirebilmesi gerçek bir durum, ancak bu, bağışıklık kazanımıyla değil, genellikle saçlı derinin kondisyonunun zamanla gerilemesiyle ilgili. Bu yüzden düzenli bakım ve destekleyici tedavilere devam etmek önemli oluyor.

Sadece bir ürüne odaklanmak yerine, ek tedaviler de gerekli olabilir. Eğer şakaklarınızda açılma varsa, önerim şu şekilde: ketoral krem, dermaroller ve etkili bir büyüme uyarıcısını bir arada kullanmayı düşünebilirsiniz. Bu kombinasyon, şakak bölgesinde sonuç almanıza yardımcı olabilir.

F

Fırat

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçlı deride etken maddelerin sürekli etkili olmasını sağlamak için ne yapmak gerekir? Uzun süreli xpecia kullancam. Şakaklarım seyreldi zayıfladı. Ketoral kremi nasıl kullanmalıyım? Xpecia tablet güçlü büyüme uyarıcı olarak etki etmezmi? Yani xpecia ve ketoral krem + dermaroller iş görür mü?

K

Kelaynak

Üye
Saçlı deride etken maddelerin sürekli etkili olmasını sağlamak için birkaç noktaya dikkat etmek gerekir:

1. Saçlı derinin temiz tutulması, düzenli olarak kepek ve yağ birikiminden arındırılması önemlidir. Haftada 1-2 kez Ketoral şampuan ya da krem gibi antifungal ürünler kullanarak saçlı deriyi sağlıklı tutabilirsiniz.

2. Dermaroller kullanımı, saç derisinde mikrokanallarla kan dolaşımını artırarak etken maddelerin emilimini kolaylaştırır. Haftada 1-2 kez Dermaroller uygulaması etkili olabilir.

3. Xpecia, içeriğindeki vitamin, mineral ve bitkisel bileşenlerle saç büyümesini destekler ve güçlü bir büyüme uyarıcısı görevi görebilir. Ancak düzenli kullanım şarttır.

Ketoral kremi saçlı deride sorunlu bölgelere (örneğin şakaklara) ince bir tabaka halinde sürüp yaklaşık 30 dakika bekletebilirsiniz. Haftada 3-4 kez uygulanması yeterli olacaktır.

Xpecia + Ketoral Krem + Dermaroller Kombinasyonu İş Görür mü?
Bu kombinasyon oldukça etkili bir yaklaşım olabilir. Xpecia içeriden destek sağlarken, Ketoral krem anti dht özelliğiyle saçlı derinin sağlığını korur ve dermaroller, bu ürünlerin etkinliğini artırabilir. Bu düzenle düzenli devam ederseniz şakak bölgesinde gözle görülür bir iyileşme sağlama ihtimaliniz yüksek.

Süreklilik ve sabır önemli, sonuç almak genelde birkaç ay sürebiliyor.

U

ural1

Üye
Bu tür ilaçların olumlu ve olumsuz yönleri konuşmak lazım, bazen bizler evdeki bulgurdan bile olabiliyoruz. Dikkat diyorum

S

Selçuk

Üye
Ben günde bir tane alıyorum faydası olduğunu düşünmüyorum kullanacak olanlara önerin kafein, minoxil ve azelaikasit losyon ketoral kremle birlikte kullanın daha çol sç çıkışı görürsünüz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
14
Çevrim içi ziyaretçiler
36
Toplam ziyaretçi
50

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt