Soru Uzun süre minoxil kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan gkhnksn
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 460
  • Cevap 4

Uzun süre minoxil kullananlar var mı?

1
merhaba arkadaşlar sürekli olarak minoxidil kullananların en önemli sorunu belli bir süreden sonra minoxil etki etmemesi ilk aylarda gayet güzel sonuçlar alıp 8.aydan sonra artık etkisini kaybetmeye başlıyor ve 3-4 ay gibi ara verip tekrar başlamak gerekiyormuş bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. İkinci olarak günde tek sefer 4 -5 fıs minoxil kullanmak uzun vadede 5 + 10 yıl gibi kalp yada başka organlara zarar verme ihitmali varmıdır? Ben 1 yıldır kullanıyorum ilk aylarda kalp çarpıntısı yaptı bazen ara ara oluyor başka bilmediğimiz yan etkiler yapıyormudur sizce?
4 6
1
tek kötü tarafı bu ilacı sürekli kullanmak zorunda olmak, ilacı kullanmayı bıraktığınız zaman 1 sene içinde tekrar eski halinize dönüyorsunuz, 1 yıldan sonra etkiside yavaş yavaş kayboluyor
G

gkhnksn

Üye
merhaba arkadaşlar sürekli olarak minoxidil kullananların en önemli sorunu belli bir süreden sonra minoxil etki etmemesi ilk aylarda gayet güzel sonuçlar alıp 8.aydan sonra artık etkisini kaybetmeye başlıyor ve 3-4 ay gibi ara verip tekrar başlamak gerekiyormuş bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. İkinci olarak günde tek sefer 4 -5 fıs minoxil kullanmak uzun vadede 5 + 10 yıl gibi kalp yada başka organlara zarar verme ihitmali varmıdır? Ben 1 yıldır kullanıyorum ilk aylarda kalp çarpıntısı yaptı bazen ara ara oluyor başka bilmediğimiz yan etkiler yapıyormudur sizce?

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Minoxilin DHT önleyici özelliği yok sürekli kullansan bile saçlar çıkar ama DHT hormonunun daha fazla bağlanmasına neden olacaktır zamanla etkisi giderek azalalıp sıfır etki düzeyine düşecektir

G

gkhnksn

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki yan etkileride sürekli olarak devam ediyormu yoksa geçiyor mu?

Alperen

Alperen

Üye
Minoxil kullanımı yapan kişiler genelde bir süre sonra etkinin kaybolduğunu söylüyor. Genetik dökülmesi olmayanlar işin birebir bu ürünler

J

Jeolog

Üye
tek kötü tarafı bu ilacı sürekli kullanmak zorunda olmak, ilacı kullanmayı bıraktığınız zaman 1 sene içinde tekrar eski halinize dönüyorsunuz, 1 yıldan sonra etkiside yavaş yavaş kayboluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
14
Toplam ziyaretçi
19

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt