Urban Care Biotin Caffeine Şampuan Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan ertürk
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 587
  • Cevap 3

Urban Care Biotin Caffeine Şampuan Kullananlar Yorumları

1
Yaklaşık iki ay önce urban care kafein biotin şampuanı kullanmaya başladım, mevcut bütçemle saçlarımı olabildiğince kalınlaştırmak için ek bir fayda olarak denemeye karar verdim. Şimdi, bunun minoksidil veya finasterid gibi erkek tipi kellik üzerinde ciddi etkileri olmasını beklemiyordum. Kullanmaya başlar başlamaz (başka hiçbir şeyi değiştirmeden), birkaç hafta boyunca ciddi bir dökülme yaşadım. Tabii ki, bu telojen tüylerin döküldüğünü gösteriyor. Birkaç hafta sonra dökülme tamamen durdu. O zamandan beri, kelimenin tam anlamıyla günde en çok 3-4 saç teli döküyorum. Kesinlikle erkek tipi kellik yaşamama rağmen durum bu. Ayrıca başımın üst kısmında kalan kılların daha hızlı uzadığını fark ettim, bu saçların hızlı beslendiği anlamına gelir sürekli olarak uzadıklarını gösterir. Bu konuda herhangi birinin düşüncelerini duymak istiyorum: 1) Urban care kafein şampuanı gibi bir şey, erkek tipi kelliğe sahip biri için saç dökülmesini bastırmada nasıl bu kadar güçlü bir etkiye sahip olabilir? 2) Bir ürünün saç dökülmesinde güçlü bir etkisi varsa, saçın yeniden çıkmasında da güçlü bir etkisi olmasını bekler miyiz? Herhangi bir düşüncesi olan veya fikrini söyleyebilir mi?
3 6
1
Bu şampuanı ikinci kullanmam herkese tavsiye ediyorum saçlarım çok dökülüyor ama bi tık durdurdu şimdiden ayrıca saçları yağlı olanlar bence gozü kapalı alsın yağlanmayı azaltı çok memnun kaldım
E

ertürk

Üye
Yaklaşık iki ay önce urban care kafein biotin şampuanı kullanmaya başladım, mevcut bütçemle saçlarımı olabildiğince kalınlaştırmak için ek bir fayda olarak denemeye karar verdim. Şimdi, bunun minoksidil veya finasterid gibi erkek tipi kellik üzerinde ciddi etkileri olmasını beklemiyordum. Kullanmaya başlar başlamaz (başka hiçbir şeyi değiştirmeden), birkaç hafta boyunca ciddi bir dökülme yaşadım. Tabii ki, bu telojen tüylerin döküldüğünü gösteriyor. Birkaç hafta sonra dökülme tamamen durdu. O zamandan beri, kelimenin tam anlamıyla günde en çok 3-4 saç teli döküyorum. Kesinlikle erkek tipi kellik yaşamama rağmen durum bu. Ayrıca başımın üst kısmında kalan kılların daha hızlı uzadığını fark ettim, bu saçların hızlı beslendiği anlamına gelir sürekli olarak uzadıklarını gösterir.

Bu konuda herhangi birinin düşüncelerini duymak istiyorum:

1) Urban care kafein şampuanı gibi bir şey, erkek tipi kelliğe sahip biri için saç dökülmesini bastırmada nasıl bu kadar güçlü bir etkiye sahip olabilir?

2) Bir ürünün saç dökülmesinde güçlü bir etkisi varsa, saçın yeniden çıkmasında da güçlü bir etkisi olmasını bekler miyiz?

Herhangi bir düşüncesi olan veya fikrini söyleyebilir mi?

N

Nofear

Üye
Dökülme aşaması ne kadar sürdü? Ve her gün mü kullanıyorsun?

E

ertürk

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dökülme bir ay sürdü ve sonra gözle görülür şekilde durdu. Her gün ya da gün aşırı kullandım ya da bir hafta ara verdim.

M

MamiForever

Üye
Bu şampuanı ikinci kullanmam herkese tavsiye ediyorum saçlarım çok dökülüyor ama bi tık durdurdu şimdiden ayrıca saçları yağlı olanlar bence gozü kapalı alsın yağlanmayı azaltı çok memnun kaldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
8
Toplam ziyaretçi
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt