E
ertürk
Üye
Yaklaşık iki ay önce urban care kafein biotin şampuanı kullanmaya başladım, mevcut bütçemle saçlarımı olabildiğince kalınlaştırmak için ek bir fayda olarak denemeye karar verdim. Şimdi, bunun minoksidil veya finasterid gibi erkek tipi kellik üzerinde ciddi etkileri olmasını beklemiyordum. Kullanmaya başlar başlamaz (başka hiçbir şeyi değiştirmeden), birkaç hafta boyunca ciddi bir dökülme yaşadım. Tabii ki, bu telojen tüylerin döküldüğünü gösteriyor. Birkaç hafta sonra dökülme tamamen durdu. O zamandan beri, kelimenin tam anlamıyla günde en çok 3-4 saç teli döküyorum. Kesinlikle erkek tipi kellik yaşamama rağmen durum bu. Ayrıca başımın üst kısmında kalan kılların daha hızlı uzadığını fark ettim, bu saçların hızlı beslendiği anlamına gelir sürekli olarak uzadıklarını gösterir.
Bu konuda herhangi birinin düşüncelerini duymak istiyorum:
1) Urban care kafein şampuanı gibi bir şey, erkek tipi kelliğe sahip biri için saç dökülmesini bastırmada nasıl bu kadar güçlü bir etkiye sahip olabilir?
2) Bir ürünün saç dökülmesinde güçlü bir etkisi varsa, saçın yeniden çıkmasında da güçlü bir etkisi olmasını bekler miyiz?
Herhangi bir düşüncesi olan veya fikrini söyleyebilir mi?
Bu konuda herhangi birinin düşüncelerini duymak istiyorum:
1) Urban care kafein şampuanı gibi bir şey, erkek tipi kelliğe sahip biri için saç dökülmesini bastırmada nasıl bu kadar güçlü bir etkiye sahip olabilir?
2) Bir ürünün saç dökülmesinde güçlü bir etkisi varsa, saçın yeniden çıkmasında da güçlü bir etkisi olmasını bekler miyiz?
Herhangi bir düşüncesi olan veya fikrini söyleyebilir mi?