Uraw mavi serum şikayet

• Konuyu başlatan Eleanor
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 452
  • Cevap 4

Uraw mavi serum şikayet

1
Arkadaşlar uraw mavi forte saç serumu kullanıp memnun kalmayan şikayet eden var mı, piyasada bir çok mavi saç serumu satılıyor hangisi gerçek serum. Ürün içeriğine baktığımda mavi serum adli ürününe ek olarak bunlarıda katmışlar, Entele yağı, Hibiskus extract Yeşil Çay ve Cüce palmiye extresi, Isırgan otu extresi ve Biotin kullanılılarak serum güçlendirildigi resmi sitesinde yazıyor. Ayrıca uraw mavi serum formülüne 9 adet bitki özü ve önemli bileşenlerle daha güçlü hale getirildigi saç dökülmesini önleyip yeni saç çıkışı için uygun ortam hazırlar. Zenginleştirilmiş özel formülü ile sebum dengesinin sağlanmasına ve besleyici özelliğiyle saç kalitesinin artmasını sağlar. Sitesinde ürün açıklamalarında yazıyor.. Bu serumu kullananlar varmı gerçekten saç çıkarıyor mu? 100 ml serum 199 tl fiyatıda pahalı 6 ay kullanılsa 1200 tl yapar sizin görüşleriniz nedir?
4 6
1
Ben bir aydır kullanıyorum saçlarım stresten dolayi cok dökülüyodu bu yüzden kullanmak istedim saçlarımın dökülmesi azaldı ve saçlarım daha sağlıklı uzamaya basladı
E

Eleanor

Üye
Arkadaşlar uraw mavi forte saç serumu kullanıp memnun kalmayan şikayet eden var mı, piyasada bir çok mavi saç serumu satılıyor hangisi gerçek serum. Ürün içeriğine baktığımda mavi serum adli ürününe ek olarak bunlarıda katmışlar, Entele yağı, Hibiskus extract Yeşil Çay ve Cüce palmiye extresi, Isırgan otu extresi ve Biotin kullanılılarak serum güçlendirildigi resmi sitesinde yazıyor.

Ayrıca uraw mavi serum formülüne 9 adet bitki özü ve önemli bileşenlerle daha güçlü hale getirildigi saç dökülmesini önleyip yeni saç çıkışı için uygun ortam hazırlar. Zenginleştirilmiş özel formülü ile sebum dengesinin sağlanmasına ve besleyici özelliğiyle saç kalitesinin artmasını sağlar. Sitesinde ürün açıklamalarında yazıyor..

Bu serumu kullananlar varmı gerçekten saç çıkarıyor mu? 100 ml serum 199 tl fiyatıda pahalı 6 ay kullanılsa 1200 tl yapar sizin görüşleriniz nedir?

X

xavi07

Üye
Finasterid varken bitkisel losyonlar alınmaz etkileri yok denecek kadar az..

S

Sacsiz

Üye
Saç çıkarcağını sanmam ama saçları güçlendirebilir. En iyi mavi su ise loreal markasının ürettiği

byburkay

byburkay

Üye
Mavi su tehlikelidir diye haberlerde bir şey görmüştüm tabi ne kadar doğru bilmiyorum

B

Brower

Üye
Ben bir aydır kullanıyorum saçlarım stresten dolayi cok dökülüyodu bu yüzden kullanmak istedim saçlarımın dökülmesi azaldı ve saçlarım daha sağlıklı uzamaya basladı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105
Robots
21

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt