Soru Uraw Marka Mavi Serum Forte Kullananlar Memnun mu?

Uraw Marka Mavi Serum Forte Kullananlar Memnun mu?

1
Uraw markası mavi serum forte ismi ile daha güçlü daha etkili saç dökülmesi ve saç çıkarmak için bir ürün reklamı yayınladı bunun için bende bu konuyu açmak istedim gerçekten ne kadar etkili merak ediyorum. Mavi serum saç çıkarıcı ürünler hala trendyol gibi veya sosyal medyada satış yapıyor , arkadaşlar gerçekten bu başarılı bir ürün mü? Mavi serum o kadar çok serum var ki hangisine inanalım mesoplex diye bir ürün çıkmıştı ama gel görki kullanıcılarda çok memnun gelmedi.
2 6
1
Bu markanın bazı ürünleri daha önce şikayet edilmişti isterseniz bakabilirsiniz.
R

Realty

Üye
Uraw markası mavi serum forte ismi ile daha güçlü daha etkili saç dökülmesi ve saç çıkarmak için bir ürün reklamı yayınladı bunun için bende bu konuyu açmak istedim gerçekten ne kadar etkili merak ediyorum. Mavi serum saç çıkarıcı ürünler hala trendyol gibi veya sosyal medyada satış yapıyor , arkadaşlar gerçekten bu başarılı bir ürün mü? Mavi serum o kadar çok serum var ki hangisine inanalım mesoplex diye bir ürün çıkmıştı ama gel görki kullanıcılarda çok memnun gelmedi.

rooney43

rooney43

Üye
Saç çıkardığına inanmıyorum, tamam cikarabilir lakin o saç orda durmuyor keşke dursa

Mete

Mete

Üye
Bu markanın bazı ürünleri daha önce şikayet edilmişti isterseniz bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
16
Çevrim içi ziyaretçiler
31
Toplam ziyaretçi
47

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt