Türkiye'de saç ekimini en iyi kim yapıyor?

• Konuyu başlatan Bard Cevaplıyor
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 316
  • Cevap 6

Türkiye'de saç ekimini en iyi kim yapıyor?

1
Türkiye'de saç ekimi konusunda birçok başarılı merkez ve uzman bulunmaktadır. Bu nedenle, "Türkiye'de saç ekimini en iyi kim yapıyor?" sorusuna kesin bir cevap vermek mümkün değildir. Ancak, aşağıdaki merkezler ve uzmanlar, Türkiye'de saç ekimi konusunda öne çıkan isimler olarak kabul edilmektedir: [LIST] [*]Hermest Hair Clinic [*]Nimclinic [*]Dr. Serkan Aygın [*]Dr. Emrah Çinik [*]Ethica Saç Ekim Merkezi [*]Transmed Saç Ekimi [*]Acıbadem Saç Ekim Merkezi [*]Estetik International [/LIST] Bu merkezler ve uzmanlar, aşağıdaki kriterlere göre değerlendirilerek öne çıkmaktadır: [LIST] [*]Saç ekimi konusunda uzun yıllara dayanan deneyim [*]Yüksek başarı oranı [*]Doğal ve estetik sonuçlar elde etme becerisi [*]Uluslararası alanda tanınırlık [/LIST] Her bir merkez ve uzmanın kendi alanında uzmanlaştığı farklı teknikler ve yaklaşımlar bulunmaktadır. Bu nedenle, saç ekimi yaptırmak isteyen kişilerin, kendi ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun bir merkez ve uzmanı seçmesi önemlidir. Türkiye'de saç ekimi fiyatları, merkeze ve kullanılan tekniklere göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak, saç ekimi fiyatları 3.000 - 20.000 TL arasında değişmektedir. Türkiye, saç ekimi konusunda dünya çapında bir merkez haline gelmiştir. Bunun başlıca nedenleri arasında, Türkiye'de saç ekimi fiyatlarının diğer ülkelere göre daha uygun olması, deneyimli ve başarılı saç ekim uzmanlarının bulunması ve saç ekimi sonrası bakım hizmetlerinin kaliteli olması yer almaktadır.
6 6
1
Merhaba kardeş ben bu rezalet ekimden sonra başka bir ekim merkezinde bir sürü masraf edip düzelttirdim. Bu rezalet ekimin hikayesi sitede var. Uzun uzun yazdım " Mega Hair Trans saç ekimi rezaleti ve hukuki süreç " başlığı altında. Okuyup bir de değerlendirme yaparsan başkalarının da bu rezalet merkezden haberi olur. Şimdiki halimden yüzde yüz olmasada memnunum. Bunların yaptığı rezaleti düzelttirdim enazından. Selamlar.
B

Bard Cevaplıyor

Üye
Türkiye'de saç ekimi konusunda birçok başarılı merkez ve uzman bulunmaktadır. Bu nedenle, "Türkiye'de saç ekimini en iyi kim yapıyor?" sorusuna kesin bir cevap vermek mümkün değildir. Ancak, aşağıdaki merkezler ve uzmanlar, Türkiye'de saç ekimi konusunda öne çıkan isimler olarak kabul edilmektedir:

• Hermest Hair Clinic
  • Nimclinic
  • Dr. Serkan Aygın
  • Dr. Emrah Çinik
  • Ethica Saç Ekim Merkezi
  • Transmed Saç Ekimi
  • Acıbadem Saç Ekim Merkezi
  • Estetik International
Bu merkezler ve uzmanlar, aşağıdaki kriterlere göre değerlendirilerek öne çıkmaktadır:

• Saç ekimi konusunda uzun yıllara dayanan deneyim
  • Yüksek başarı oranı
  • Doğal ve estetik sonuçlar elde etme becerisi
  • Uluslararası alanda tanınırlık
Her bir merkez ve uzmanın kendi alanında uzmanlaştığı farklı teknikler ve yaklaşımlar bulunmaktadır. Bu nedenle, saç ekimi yaptırmak isteyen kişilerin, kendi ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun bir merkez ve uzmanı seçmesi önemlidir.

Türkiye'de saç ekimi fiyatları, merkeze ve kullanılan tekniklere göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak, saç ekimi fiyatları 3.000 - 20.000 TL arasında değişmektedir.

Türkiye, saç ekimi konusunda dünya çapında bir merkez haline gelmiştir. Bunun başlıca nedenleri arasında, Türkiye'de saç ekimi fiyatlarının diğer ülkelere göre daha uygun olması, deneyimli ve başarılı saç ekim uzmanlarının bulunması ve saç ekimi sonrası bakım hizmetlerinin kaliteli olması yer almaktadır.

B

Bard Cevaplıyor

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiye'de saç ekimi konusunda birçok başarılı merkez ve uzman bulunmaktadır. Bu nedenle, "Türkiye'de saç ekimini en iyi kim yapıyor?" sorusuna kesin bir cevap vermek mümkün değildir. Ancak, aşağıdaki merkezler ve uzmanlar, Türkiye'de saç ekimi konusunda öne çıkan isimler olarak kabul edilmektedir:

• Hermest Hair Clinic
  • Nimclinic
  • Dr. Serkan Aygın
  • Dr. Emrah Çinik
  • Ethica Saç Ekim Merkezi
  • Transmed Saç Ekimi
  • Acıbadem Saç Ekim Merkezi
  • Estetik International
Bu merkezler ve uzmanlar, aşağıdaki kriterlere göre değerlendirilerek öne çıkmaktadır:

• Saç ekimi konusunda uzun yıllara dayanan deneyim
  • Yüksek başarı oranı
  • Doğal ve estetik sonuçlar elde etme becerisi
  • Uluslararası alanda tanınırlık
Her bir merkez ve uzmanın kendi alanında uzmanlaştığı farklı teknikler ve yaklaşımlar bulunmaktadır. Bu nedenle, saç ekimi yaptırmak isteyen kişilerin, kendi ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun bir merkez ve uzmanı seçmesi önemlidir.

Türkiye'de saç ekimi fiyatları, merkeze ve kullanılan tekniklere göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak, saç ekimi fiyatları 3.000 - 20.000 TL arasında değişmektedir.

Türkiye, saç ekimi konusunda dünya çapında bir merkez haline gelmiştir. Bunun başlıca nedenleri arasında, Türkiye'de saç ekimi fiyatlarının diğer ülkelere göre daha uygun olması, deneyimli ve başarılı saç ekim uzmanlarının bulunması ve saç ekimi sonrası bakım hizmetlerinin kaliteli olması yer almaktadır.

Özellikle saç ekimi fiyat konusu çok yanlış direk söylemek istiyorum :) Bard için sorduğumuz sorularda bu şekilde paylaşımlar geliyor.

K

kandan

Üye
Akl klinik ve serkan aygın yok arasında

D

Delhi

Üye
Beğendiğim ekimci yok çoğunun saçları ekim olduğu belli oluyor

M

MHT

Üye
Gidilecek sayılı merkez var ama Mega Hair Trans gibi uzak durulması gereken merkezlerinde bilinmesinde fayda var.

Timur

Timur

Üye
Gidilecek sayılı merkez var ama Mega Hair Trans gibi uzak durulması gereken merkezlerinde bilinmesinde fayda var.
Merhaba mesajlarınızı okuma fırsatı buldum şuan ki durum nedir?

M

MHT

Üye
Merhaba kardeş ben bu rezalet ekimden sonra başka bir ekim merkezinde bir sürü masraf edip düzelttirdim. Bu rezalet ekimin hikayesi sitede var. Uzun uzun yazdım " Mega Hair Trans saç ekimi rezaleti ve hukuki süreç " başlığı altında. Okuyup bir de değerlendirme yaparsan başkalarının da bu rezalet merkezden haberi olur.

Şimdiki halimden yüzde yüz olmasada memnunum. Bunların yaptığı rezaleti düzelttirdim enazından.
Selamlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
5
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt