Türkiye'de saç ekimi yaptıracağım hangi doktora gitmeliyim?

• Konuyu başlatan Baldito
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 313
  • Cevap 5

Türkiye'de saç ekimi yaptıracağım hangi doktora gitmeliyim?

1
Merhaba değerli forum üyeleri, sonunda saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Harika kalitede bir saç ekimi yaptırmak istiyorum, bu yüzden daha iyi sonuçlar için fiyattan kaçınmayacam. Asmed Koray Erdoğan'ı düşünüyordum ama artık başka doktorlarda harika saç ekimi sonuçları çıkarıyor. Armamed Erkan Demirsoy iyi bir üne sahip gibi görünüyor, ekimlerini baktım çok iyi görünüyor yorumlarınıda okudum bu yüzden listeme ekledi.. Biçer ve Muttalip Keser hakkında da iyi şeyler duydum. Kalite yerine niceliğe odaklanan birçok kalitede cerrah olduğunu biliyorum. Kaliteye odaklanan bir doktor arıyorum. Geri bildirimleriniz çok değerlidir. Yardımınız için şimdiden teşekkürler
5 6
1
Merhaba, saç ekimi konusunda en iyi sonuçları almak için gerçekten dikkatli bir seçim yapmak önemli. Kaliteye odaklanan bir doktor arıyorsanız, Asmed Koray Erdoğan ve Armamed Erkan Demirsoy gibi isimler oldukça güçlü adaylar. Koray Erdoğan’ın başarıları ve hasta memnuniyeti konusundaki olumlu yorumlar bilinen bir gerçek. Armamed Erkan Demirsoy da iyi bir üne sahip ve çalışmalarını incelediğinizde etkileyici sonuçlar gördüğünüzden bahsetmişsiniz. Biçer ve Muttalip Keser hakkında duyduğunuz olumlu yorumlar da dikkate değer. Eğer mümkünse, bu doktorların sonuçlarını ve hasta geri bildirimlerini detaylıca incelemek, hangi doktorun sizin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olabilir. Kaliteye odaklanan bir cerrah arıyorsanız, hastaların önceki sonuçlarını görmek, doğrudan doktorlarla görüşmek ve gerekli tüm soruları sormak en iyisidir. Bu süreçte sabırlı ve dikkatli olmak, uzun vadede tatmin edici sonuçlar elde etmenizi sağlar.
B

Baldito

Üye
Merhaba değerli forum üyeleri, sonunda saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Harika kalitede bir saç ekimi yaptırmak istiyorum, bu yüzden daha iyi sonuçlar için fiyattan kaçınmayacam.

Asmed Koray Erdoğan'ı düşünüyordum ama artık başka doktorlarda harika saç ekimi sonuçları çıkarıyor.

Armamed Erkan Demirsoy iyi bir üne sahip gibi görünüyor, ekimlerini baktım çok iyi görünüyor yorumlarınıda okudum bu yüzden listeme ekledi..

Biçer ve Muttalip Keser hakkında da iyi şeyler duydum.

Kalite yerine niceliğe odaklanan birçok kalitede cerrah olduğunu biliyorum. Kaliteye odaklanan bir doktor arıyorum. Geri bildirimleriniz çok değerlidir. Yardımınız için şimdiden teşekkürler

S

Sloccer

Üye
Bence Türkiye'deki en iyileri Yaman, Keser, Erdogan, Emphair, Pekiner, HLC, Bicer.

L

Levent

Üye
Türkiye'nin en iyi saç ekim merkezi olarak şudur demek çok zor, bu tamamen ilgi alaka tecrübe neye göre iyi mesela Doktor mu? Saç ekim merkezi mi? Yada saç ekim merkezindeki personel mi

B

Baldito

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Sloccer, Bahsettiğiniz cerrahlar arasında en ucuzu hangisidir?

S

Sloccer

Üye
Hepside çok kalitelidir ekonomik olarak Emphair, Pekiner, HLC, Bicer

U

Uzman

Moderatör
Merhaba, saç ekimi konusunda en iyi sonuçları almak için gerçekten dikkatli bir seçim yapmak önemli. Kaliteye odaklanan bir doktor arıyorsanız, Asmed Koray Erdoğan ve Armamed Erkan Demirsoy gibi isimler oldukça güçlü adaylar. Koray Erdoğan’ın başarıları ve hasta memnuniyeti konusundaki olumlu yorumlar bilinen bir gerçek. Armamed Erkan Demirsoy da iyi bir üne sahip ve çalışmalarını incelediğinizde etkileyici sonuçlar gördüğünüzden bahsetmişsiniz.

Biçer ve Muttalip Keser hakkında duyduğunuz olumlu yorumlar da dikkate değer. Eğer mümkünse, bu doktorların sonuçlarını ve hasta geri bildirimlerini detaylıca incelemek, hangi doktorun sizin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olabilir.

Kaliteye odaklanan bir cerrah arıyorsanız, hastaların önceki sonuçlarını görmek, doğrudan doktorlarla görüşmek ve gerekli tüm soruları sormak en iyisidir. Bu süreçte sabırlı ve dikkatli olmak, uzun vadede tatmin edici sonuçlar elde etmenizi sağlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
68
Çevrim içi ziyaretçiler
119
Toplam ziyaretçi
187

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt