Trichos Şampuan Kullananlar Yorumları

Trichos Şampuan Kullananlar Yorumları

1
Şampuan araştırması içinde olduğum için [B]trichos şampuan kullananlar[/B] yorumları okuma fırsatım oldu genel itibari ile doktor tavsiyesi üzerine alan kullanıcılar saçlarındaki dökülmenin durduğu gayet memnun olduğunu okuma fırsatım oldu. Saç dökülmesi çok farklı bir süreç çünkü Erkek ve Kadın olarak 2 gruba ayrılmak zorunda malesef çünkü erkeklerin genetik dökülmesi oluyor , kadınların mevsimsel, vitamin demir eksikliği stres gibi diğer nedenlerden dolayı saçları dökülüyor. Kadınların kısa bir süre içinde psikolojik etken olarak etki almaları bana çok normal geliyor. Erkek genetik dökülmesi olan kullanıcıların aldığı asıl sonuçlar beni ilgilendiriyor. Trichos şampuan kullanıp memnun olan var mı? [ATTACH type="full" alt="trichos şampuan kullananlar.jpg"]587[/ATTACH]
5 6
1
saç ekimi sonrası bu şampuan veya buna benzer şampuan kullanmayı kesinlikle destekliyorum çünkü onca para harcamışken dalin gibi işe yaramaz şampuan kullanılmamalı
Mete

Mete

Üye
Şampuan araştırması içinde olduğum için trichos şampuan kullananlar yorumları okuma fırsatım oldu genel itibari ile doktor tavsiyesi üzerine alan kullanıcılar saçlarındaki dökülmenin durduğu gayet memnun olduğunu okuma fırsatım oldu. Saç dökülmesi çok farklı bir süreç çünkü Erkek ve Kadın olarak 2 gruba ayrılmak zorunda malesef çünkü erkeklerin genetik dökülmesi oluyor , kadınların mevsimsel, vitamin demir eksikliği stres gibi diğer nedenlerden dolayı saçları dökülüyor. Kadınların kısa bir süre içinde psikolojik etken olarak etki almaları bana çok normal geliyor. Erkek genetik dökülmesi olan kullanıcıların aldığı asıl sonuçlar beni ilgilendiriyor. Trichos şampuan kullanıp memnun olan var mı?

trichos şampuan kullananlar.jpg

Mete

Mete

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hatta genetik saç dökülme seti diye 3 lü şampuan vhapı losyonu ile birlikte satılıyor. Sevgili arkadaşlar bir çok ürün çıkıyor saç dökülmesine muhteşem etki gibi mesela bioxcinde bir çok ürün çıkardı ne var ne yok girdi minoxil forte sinden vitaminlerine kadar lakin bioxcin saç çıkardığı böyle ahım şahım sonuç görülmüş değil ne yapmak lazım

rooney43

rooney43

Üye
Şampuanın yorumlarını okuma fırsatım oldu olumsuz yazanlar olmuş işe yaramadığını belirten olmuş doktor tavsiyesi üzerine alan memnun olan olmuş evet her üründe olduğu gibi kişiden kişiye çok şeyler değişiyor. Şampuan kimyasal bir temizleyici genetik dökülmesi var ise çok da etkili olduğunu düşünmüyorum

E

Edgar

Üye
Şampuanlara fazla para harcamayın saçları iyi temizlesin yağlanma kaşıntı kepeğe iyi gelsin yeterlidir

P

Pharmacy

Üye
Bir şampuana 155 lira vermek bana çok saçma geliyor kesinlikle almanızı önermem

U

Uzman

Moderatör
saç ekimi sonrası bu şampuan veya buna benzer şampuan kullanmayı kesinlikle destekliyorum çünkü onca para harcamışken dalin gibi işe yaramaz şampuan kullanılmamalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
9
Toplam ziyaretçi
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt