Tretin krem ve minoxidil kullanımı

Tretin krem ve minoxidil kullanımı

1
Arkadaşlar tretin kremi saç için kullananlar nasıl kullanıyor günde kaç kere ve ne kadar kullanılması gerekir minoxidil uyguladıktan sonra mı yoksa öncemi kullanılması gerekiyor saçların yanlarına saç çizgisi iyileştirmesi uzamayan tüyleri termal saç haline getirmek için etkisi olup olmadığını merak ediyorum.
6 6
1
emilimi arttırmak için gözenekleri açmak için kullanırdık, şimdi dermaroller var
U

Ugur

Üye
Arkadaşlar tretin kremi saç için kullananlar nasıl kullanıyor günde kaç kere ve ne kadar kullanılması gerekir minoxidil uyguladıktan sonra mı yoksa öncemi kullanılması gerekiyor saçların yanlarına saç çizgisi iyileştirmesi uzamayan tüyleri termal saç haline getirmek için etkisi olup olmadığını merak ediyorum.

C

Coward

Üye
Daha önce minoxidil kullanım öncesi nohut tanesi kadar iyice yedirerek kullanıyordum biraz bekliyordum minoxidil sonra sürüyorum

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Tretin krem 3 güne 1 kez minoxtan 5 dk önce açıklık olan alanlara nemlendirme olacak şekilde akşamları uygula

U

Ugur

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap için teşekkürler tretin yerine acnelyse krem buldum fiyatı daha uygun kullanmakta kararsız kaldım deriyi tahriş eder diyorlar doğrumudur

L

lugano

Üye
Acnelyse kremde olur yalnız içindeki retinol oranı biraz fazla az miktarda sürün deride kabuklanma yapabilir

P

Punisher

Üye
Tretin krem fiyatı 72 lira olmuş Acnelyse kremde 66 lira fiyatlar baya yükselmiş alternatif krem arıyorum bulamadım

F

Fethi

Üye
emilimi arttırmak için gözenekleri açmak için kullanırdık, şimdi dermaroller var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt