Traşsız saç ekimi yaptıranlar bakabilir mi?

• Konuyu başlatan Mbay
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 311
  • Cevap 1

Traşsız saç ekimi yaptıranlar bakabilir mi?

1
Merhabalar arkadaşlar, traşsız saç ekimi yaptıranlar var mı, bu yöntem isteğe bağlı mı, avantajı yada dezavantajı var mıdır? Saç ektirdikten sonra ne kadar süre sonra sosyal hayata geri dönülüyor? Sorun çıkarmayacak süreç kaç gün sonra tamamlanır. Forumda birisi 3 aylık rapor aldım demişti o kadar uzun süre gerekiyor mu? Yazın ekim yaptırmayı kafaya koydum 25 gün izin alacam ancak raporda almaya gerek var mı?
1 6
1
Saç durumuna göre traşsız ekim olur. Maddi olarak pahalı ama traşsız ekimin adı Long Fue bununda en doğrusunu Dr koray erdoğan yapıyor. İzin içinse 25 gün izin yeterli olur
M

Mbay

Üye
Merhabalar arkadaşlar, traşsız saç ekimi yaptıranlar var mı, bu yöntem isteğe bağlı mı, avantajı yada dezavantajı var mıdır?

Saç ektirdikten sonra ne kadar süre sonra sosyal hayata geri dönülüyor? Sorun çıkarmayacak süreç kaç gün sonra tamamlanır. Forumda birisi 3 aylık rapor aldım demişti o kadar uzun süre gerekiyor mu? Yazın ekim yaptırmayı kafaya koydum 25 gün izin alacam ancak raporda almaya gerek var mı?

S

Sloccer

Üye
Saç durumuna göre traşsız ekim olur. Maddi olarak pahalı ama traşsız ekimin adı Long Fue bununda en doğrusunu Dr koray erdoğan yapıyor. İzin içinse 25 gün izin yeterli olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
36
Çevrim içi ziyaretçiler
59
Toplam ziyaretçi
95

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt