• Forumda saç ekimi şikayetinizi yazarken firmalara ve şahıslara hakaret edici, küçük düşürücü ve ticari hayatına zarar verici konular yada yorumlar yazmamanız gerekmektedir. Aksi halde konularınız ve yorumlarınız yayından kaldırılabilir.

Transmed Saç Ekimi Şikayet Var Mı?

• Konuyu başlatan Saçekimibilgisi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 501
  • Cevap 2

Transmed Saç Ekimi Şikayet Var Mı?

1
Sağlık Turizmi ile birlikte ülkemizde çok iyi derecede özellikle saç ekimi sektöründe temsil eden saç ekim merkezleri var, saç ekimi öncesi sonrası fotoğrafların paylaşıldığı uluslararası forumlarda, özellikle saç ekimi düşünenler için büyük bir kaynak oluyor. Transmed saç ekim merkezi ile şuana kadar forum sitemizde şikayet bulunmamakta ve saç ekimi sektöründe uzun yılardır bulunan bir firma. [HEADING=1]Transmed Saç Ekimi Şikayetleri[/HEADING] [B]Transmed saç ekimi şikayetleri[/B] siz değerli forum üyelerimiz için 2022 yılına kadar dijital medyada yayınlanmış olumsuz yorumları ve olumlu genel yorumları paylaşmaya önem göstereceğiz. Uzun yıllardır sektörde yurt içi ve yurt dışına hizmet veren bulunduğu mekan ile saç ekimi hastalarına güven veren bir kuruluş transmed saç ekim merkezi. Saç ekim sektörü çok geniş bir firmaya sahip olduğu için bazen en iyi klinik bile olsanız size olumsuz saldırılar olabilmektedir. Forum sitemiz saç ekimi alanında lider bir forumdur, forum sitemizde diğer firmaların saç ekimi sonuçlarına göz atabilirsiniz. Özellikle görsel destekle yorumu yayınlıyorum, Saç ekimi yaptıran bir hasta saç ekimi sonrası ekilen saçların döküldüğünü ifade etmiş. [ATTACH type="full" alt="Transmed saç ekimi şikayet.png"]1325[/ATTACH]
2 6
1
Transmed saç ekimi fiyatları diye düşünüyorum tek şikayetim budur :)
Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
Sağlık Turizmi ile birlikte ülkemizde çok iyi derecede özellikle saç ekimi sektöründe temsil eden saç ekim merkezleri var, saç ekimi öncesi sonrası fotoğrafların paylaşıldığı uluslararası forumlarda, özellikle saç ekimi düşünenler için büyük bir kaynak oluyor. Transmed saç ekim merkezi ile şuana kadar forum sitemizde şikayet bulunmamakta ve saç ekimi sektöründe uzun yılardır bulunan bir firma.

Transmed Saç Ekimi Şikayetleri​

Transmed saç ekimi şikayetleri siz değerli forum üyelerimiz için 2022 yılına kadar dijital medyada yayınlanmış olumsuz yorumları ve olumlu genel yorumları paylaşmaya önem göstereceğiz. Uzun yıllardır sektörde yurt içi ve yurt dışına hizmet veren bulunduğu mekan ile saç ekimi hastalarına güven veren bir kuruluş transmed saç ekim merkezi. Saç ekim sektörü çok geniş bir firmaya sahip olduğu için bazen en iyi klinik bile olsanız size olumsuz saldırılar olabilmektedir. Forum sitemiz saç ekimi alanında lider bir forumdur, forum sitemizde diğer firmaların saç ekimi sonuçlarına göz atabilirsiniz.

Özellikle görsel destekle yorumu yayınlıyorum, Saç ekimi yaptıran bir hasta saç ekimi sonrası ekilen saçların döküldüğünü ifade etmiş.
Transmed saç ekimi şikayet.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen yıl 1 yıl önce saç ekimi yaptıran bir müşteri saç ekimi sonrası çıkan saçlarından çok memnun olduğunu 7. ayında sonuçların çok güzel oldugunu ayrıca saç ekimi öncesi ve sonrası ilginin çok güzel oldugunu analtmış. Forum sitemizin https://sites.google.com/view/sacekimsonuclari/ana-sayfa

Transmed saç ekimi yorumları.png

C

couza

Üye
Transmed saç ekimi fiyatları diye düşünüyorum tek şikayetim budur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
68
Çevrim içi ziyaretçiler
103
Toplam ziyaretçi
171
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt