Transes Hair Transplant Saç Ekimi 5300 greft

• Konuyu başlatan ermis
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 589
  • Cevap 9

Transes Hair Transplant Saç Ekimi 5300 greft

1
Medipol hastanesinde [B]transes hair transplant[/B] saç ekimi yaptırdım. Transes hair'de saç ekimi 5300 greft olarak gerçekleşti. Saçlarımın arka kısmından alınan saç kökleri fue yöntemi ile saç ekimim gerçekleşti. transes hair transplant saç ekim merkezinde yapılan sonuçlarımı paylaşıyorum. Saç ekimi sonucum nasıl şimdi neler yapabilirim. [ATTACH]91[/ATTACH][ATTACH]92[/ATTACH][ATTACH]93[/ATTACH]
9 6
1
[QUOTE="ermis, post: 393, member: 93"] Saç ekimi sonucu son durum sizce nasıl gözüküyor [/QUOTE] Hocam saç ekimin süreci ne durumda şuana kadar bile baya iyi olmuş o kadar çok fazla saç ekim merkezi var ki anlatamam ben bunu gerçekten çok farklı birşey.
E

ermis

Üye
Medipol hastanesinde transes hair transplant saç ekimi yaptırdım. Transes hair'de saç ekimi 5300 greft olarak gerçekleşti. Saçlarımın arka kısmından alınan saç kökleri fue yöntemi ile saç ekimim gerçekleşti. transes hair transplant saç ekim merkezinde yapılan sonuçlarımı paylaşıyorum. Saç ekimi sonucum nasıl şimdi neler yapabilirim.

transes saç ekimi öncesi.jpgtranses medipol saç ekimi.jpgtranses hair transplant .jpg

E

erco

Üye
Hocam saç ekimi hayirli olsun, genel bir seyreklik mevcut Dhi ile mi Fue yontemi ile mi saç ekimi oldun

Mete

Mete

Üye
Medipol hastanesinde transes hair transplant saç ekimi yaptırdım. Transes hair'de saç ekimi 5300 greft olarak gerçekleşti. Saçlarımın arka kısmından alınan saç kökleri fue yöntemi ile saç ekimim gerçekleşti. transes hair transplant saç ekim merkezinde yapılan sonuçlarımı paylaşıyorum. Saç ekimi sonucum nasıl şimdi neler yapabilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 91Ekli dosyayı görüntüle 92Ekli dosyayı görüntüle 93
saç ekimi resimlerinizi görebilirmiyim

L

Levent

Üye
saç ekimi sonrası bir öneri tedavi oldu mu? bazı saç ekim merkezlerinde xpeica , prp gibi tedaviler veriyorlar

E

erco

Üye
Saç ekimi resimleri görsek gayet güzel olurdu

E

ermis

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saç ekimi sonrası donör bölgesi ve transes saç ekimi sonrası genel bir görüntü

Ekli dosyalar

• saç ekimi sonrası donör.jpg
    saç ekimi sonrası donör.jpg
    235.1 KB · Gösterim: 68
  • transes saç ekimi sonrası1.jpg
    transes saç ekimi sonrası1.jpg
    441.3 KB · Gösterim: 77
E

ermis

Üye
Sevgili arkadaşlar şimdi saç ekimi 5300 greft oldu ve saç ekimi sonrası toplamda bana 4 defa prp yapıldı

E

ermis

Üye
Saç ekimi sonucu son durum sizce nasıl gözüküyor

Ekli dosyalar

• transeshair.jpg
    transeshair.jpg
    329.1 KB · Gösterim: 78
  • transes saç ekimi sonrası.jpg
    transes saç ekimi sonrası.jpg
    155.3 KB · Gösterim: 86
E

edias

Üye
transes hair transplant diye bir saç ekim merkezi var burası mı oluyor?

E

erco

Üye
Saç ekimi sonucu son durum sizce nasıl gözüküyor
Hocam saç ekimin süreci ne durumda şuana kadar bile baya iyi olmuş o kadar çok fazla saç ekim merkezi var ki anlatamam ben bunu gerçekten çok farklı birşey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
29
Toplam ziyaretçi
46

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt