Büşra
Üye
Market rafları günümüzde kolay yapılabilir toz içecekler yerini aldı ve biz bunların zararlı mı? faydalı mı? ne gibi etkileri olduğunu çoğumuz bilmiyoruz. Market ve bakkalarda sadece toz içecekler kolay yapılabilen kolay çözülebilen bu ürünler değil raf ömrünü uzatan tüm ürünler ister istemez çok sıkıntılı. Yine aynı günlerden birini yaşadım dün evde ister istemez zahmetsiz kolay yapım ve aparatif birşeyler ararken toz içecekler satan rafın önüne geldim vaktimde müsait olduğu için paketleri incelemeye başladım pek birşey anladığım falanda yok aslında Tüm neredeyse içeriklerde rakamlar yazıyor sallıyorum E315 gibi neyseki konuya geleyim aşağıda resimde bıraktım lütfen okuyun bakın
Çocuklarımız için zaten bu hayatı yaşayamaya ve sağlıklı bir hayat sürmek için mücadele veriyoruz. Bununla ilgili daha öncede bir kaç defa rastlama durumum oldu şaşırmıştım siz neler yapıyorsunuz çocuklarınız için ne gibi kolaylıklar var bu konuda .
Çocuklarımız için zaten bu hayatı yaşayamaya ve sağlıklı bir hayat sürmek için mücadele veriyoruz. Bununla ilgili daha öncede bir kaç defa rastlama durumum oldu şaşırmıştım siz neler yapıyorsunuz çocuklarınız için ne gibi kolaylıklar var bu konuda .