Toppik ve Fixplant kullanımı saç dökülmesi ilişkisi

• Konuyu başlatan invincible
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 395
  • Cevap 3

Toppik ve Fixplant kullanımı saç dökülmesi ilişkisi

1
Merhabalar saçlarımın durumu şuan tam olarak norwood 2 deyim denilebilir, saç dökülme ara ara devam ediyor. Alnımın açılması ve yanlarının geri çekilmesi suratımdaki görüntüyü ve saç tarama şeklimi değiştirdi saçları geriye taramıyorum mecburen önlere atıyorum yanlara zaten hiç atamıyorum. Yanlarımın açılması beni çok rahatsız ediyor bir müddet toppik ve Fixplant kullandım bence harika kapatıcılar diyebilirim ama saçıma zarar verdiğini düşünüyorum deride kaşıntı ve tıkanıklık yapıyor her gün saç yıkamak zorunda kalıyorum. Sorum şu saç ektirene kadar saça zarar vermesini göze alarak toppik kapatıcı kullanmak mantıklı mı yoksa kullanmaktan vazgeçmeli miyim? Daha önce bu durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
3 6
1
Ben topiği bazı günlerde birde özel günlerde kullanıyorum öyle dolu dolu dökmüyorum haftada 1-2 kere anca kullanırım ama zarar verdiğini düşünüyorum
I

invincible

Moderatör
Merhabalar saçlarımın durumu şuan tam olarak norwood 2 deyim denilebilir, saç dökülme ara ara devam ediyor. Alnımın açılması ve yanlarının geri çekilmesi suratımdaki görüntüyü ve saç tarama şeklimi değiştirdi saçları geriye taramıyorum mecburen önlere atıyorum yanlara zaten hiç atamıyorum. Yanlarımın açılması beni çok rahatsız ediyor bir müddet toppik ve Fixplant kullandım bence harika kapatıcılar diyebilirim ama saçıma zarar verdiğini düşünüyorum deride kaşıntı ve tıkanıklık yapıyor her gün saç yıkamak zorunda kalıyorum. Sorum şu saç ektirene kadar saça zarar vermesini göze alarak toppik kapatıcı kullanmak mantıklı mı yoksa kullanmaktan vazgeçmeli miyim? Daha önce bu durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

L

lugano

Üye
Topik kullanımı gözenekleri tıkayıp saç dökülmesini hızlandırabilir düzenli saç yıkamak gereklidir deride kaşıntı rahatsızlık verebilir. Yalnız genetik saç dökülmesini hızlandırmaz sadece normal dökülmeleri tetikleyebilir

A

Analist

Üye
bence toppik kullandıktan sonra her gün düzenli saçlar yıkanırsa zarar vereceğini sanmam

I

invincible

Moderatör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben topiği bazı günlerde birde özel günlerde kullanıyorum öyle dolu dolu dökmüyorum haftada 1-2 kere anca kullanırım ama zarar verdiğini düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
106

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt