Toppik seyrek saçlara sürünce saç döker mi?

• Konuyu başlatan Levent
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 10

Toppik seyrek saçlara sürünce saç döker mi?

1
Toppik saç döker mi? Seyrek saça toppik kullanımı nasıl olmalı. Toppik kullanımı ile ilgili öncesi ve sonrası detaylı resimlere bu konuda bakabilirsiniz. Geçen gün özel bir günüm için 1 seneden daha fazla elimde bekleyen sadece özel günlerde kullandığım topaxx saç dolgunlaştırıcıyı öncesi sonrası resimli şekilde bırakacağım. Çok kısa bir sürede seyrek saçınızı dolgunlaştırabilirsiniz. Güzel bir görürünüm elde ediyor benim çok hoşuma gidiyor. Topik saç dökülmesi yapmaz çok zarar vereceğini düşünmüyorum. Genetik bir saç dökülmesi var ise saçlarınızda kafanızda çok fazla bekletmeyin en kısa sürede yıkayın derim. Kendi berberimde fön sonrası az miktarda döküm yaptırdım bu beni bile çok mutlu etti. Çok fazla topik döktürmedim az miktarda yaptırdım yinede ben memnun kaldım
10 6
1
Toppik kullanımı kısa süre için çok güzel bir kurtarıcı :) Saçları döker tabi ya kimyasal sonuçta ama en çok etki eden olumsuz düşünceler saçı döküyor.
L

Levent

Üye
Toppik saç döker mi? Seyrek saça toppik kullanımı nasıl olmalı. Toppik kullanımı ile ilgili öncesi ve sonrası detaylı resimlere bu konuda bakabilirsiniz. Geçen gün özel bir günüm için 1 seneden daha fazla elimde bekleyen sadece özel günlerde kullandığım topaxx saç dolgunlaştırıcıyı öncesi sonrası resimli şekilde bırakacağım. Çok kısa bir sürede seyrek saçınızı dolgunlaştırabilirsiniz. Güzel bir görürünüm elde ediyor benim çok hoşuma gidiyor. Topik saç dökülmesi yapmaz çok zarar vereceğini düşünmüyorum. Genetik bir saç dökülmesi var ise saçlarınızda kafanızda çok fazla bekletmeyin en kısa sürede yıkayın derim. Kendi berberimde fön sonrası az miktarda döküm yaptırdım bu beni bile çok mutlu etti. Çok fazla topik döktürmedim az miktarda yaptırdım yinede ben memnun kaldım

Ekli dosyalar

• P20329-142717.jpg
    P20329-142717.jpg
    3.3 MB · Gösterim: 254
  • P20329-142926.jpg
    P20329-142926.jpg
    3.2 MB · Gösterim: 91
T

Taner043

Üye
saç ekimi sonrası toppik kullanımı öneriyormusunuz? saç ekimine zararı olur mu hocam

rooney43

rooney43

Üye
saç ekimi sonrası 1 veya 2 ay sonra toppik kullanımı yapan arkadaşlarım var, saç ekimi sonrası toppik kullanmanın zararı yok günlük saçlarınızı yıkama yapın kesinlikle, saç ekimi sonrası ilk 20 gün kullanmayın sadece

T

Taner043

Üye
saç ekimi sonrası 1 veya 2 ay sonra toppik kullanımı yapan arkadaşlarım var, saç ekimi sonrası toppik kullanmanın zararı yok günlük saçlarınızı yıkama yapın kesinlikle, saç ekimi sonrası ilk 20 gün kullanmayın sadece
Saç ekimi sonrası düşündüm ama kullanma ihtiyacı duymadım

R

Riwer

Üye
Topik düğünlerde felan kurtarıcı oluyor saçları iyi kapatıyor

@

@ron

Üye
Toppik saç dokmez, çok fazla kullanirsan vesile olur

Mete

Mete

Üye
uzun zamandır görüşme yaptığım bir arkadaşım var, bu bize geldi ve saçları çok seyrekdi hatta bir bitkisel ilaç hazırlayan adam ile tanışınca saçları çıkıcak diye 1 sene belki daha fazla aylık 300 lira gibi bir rakam ile tedavi oldu malesef saç çıkmadı. Luis bien adında sprey kullanıyormuş neyse saçlar iyi çıkmış falan dedim oda dedi abi ben luis bien kullandım çok iyi diyince vayy dedim :) çok iyi gösteriyordu

E

Emre58

Üye
Fixplant markasını tavsiye ederim piyasadaki bir çok markadan daha iyiler özellikle yazın benim için vazgeçilmez bir üründü terlemede suda havuzda akmıyordu hiçte belli olmuyordu

U

ulus

Üye
Toppik saç dökmez , uzun süre kalırsa saçımıza zararı olabilir.

R

Revoleper

Üye
Toppik kullanımı kısa süre için çok güzel bir kurtarıcı :) Saçları döker tabi ya kimyasal sonuçta ama en çok etki eden olumsuz düşünceler saçı döküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
23
Çevrim içi ziyaretçiler
37
Toplam ziyaretçi
60
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt