Toppik Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Levent
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 11

Toppik Kullananlar Yorumları

1
Öncelikle toppik kullananlar ile ilgili bir kaç detay vermek daha sonra da özel günlerimde toppik saç tozu kullanan bir arkadaşınız olarak neler yaptığımı nasıl bir sonuç aldığımı anlatmak yorumlarımı paylaşmak istiyorum. Toppik saç tozu düğün ve özel günlerde benim açımdan o günü iyi geçirmeme neden oluyor :) kendimi çok gür saçlı bol bol güzel fotolar çekilebiliyorum. Saçlarım erken yaşlarda seyrelmeye başladığı için ister istemez toppik kullanmak zorunda hissettim. Toppik kullanımı ile ilgili öncesi ve sonrası diye resim eklemek istiyorum aradaki sonucu görmeleri için hangi marka kullandığımı yazmak istemiyorum özelden soran olursa bilgi verebilirim. Hatta neler yapması gerekiyor nasıl kullanması gerekiyor konuda soran olursa aklıma gelmyenleri sizin sorularınıza yardımcı olabilirim. [HR][/HR] kendi çektiğim resimlerimi ekliyorum [ATTACH type="full" alt="toppik kullanımı.jpg"]569[/ATTACH]
11 6
1
[URL='https://www.sacimintedavisi.com/konu/toppik-sac-doker-mi.1597/']Toppik saç döker mi[/URL] sorusu bir çok kullanıcının merak ettiği bir durum benim tavsiyem kullandıktan sonra hemen saçlarını yıkasınlar.
L

Levent

Üye
Öncelikle toppik kullananlar ile ilgili bir kaç detay vermek daha sonra da özel günlerimde toppik saç tozu kullanan bir arkadaşınız olarak neler yaptığımı nasıl bir sonuç aldığımı anlatmak yorumlarımı paylaşmak istiyorum. Toppik saç tozu düğün ve özel günlerde benim açımdan o günü iyi geçirmeme neden oluyor :) kendimi çok gür saçlı bol bol güzel fotolar çekilebiliyorum. Saçlarım erken yaşlarda seyrelmeye başladığı için ister istemez toppik kullanmak zorunda hissettim. Toppik kullanımı ile ilgili öncesi ve sonrası diye resim eklemek istiyorum aradaki sonucu görmeleri için hangi marka kullandığımı yazmak istemiyorum özelden soran olursa bilgi verebilirim. Hatta neler yapması gerekiyor nasıl kullanması gerekiyor konuda soran olursa aklıma gelmyenleri sizin sorularınıza yardımcı olabilirim.

kendi çektiğim resimlerimi ekliyorum

toppik kullanımı.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
E

edias

Üye
Toppik gerçekten sizin saçlarınızı baya kapatmış , genel olarak bir seyrelme var gibi saçlarınızda forumda okuduğum kadarıyla finaterid kullanımı belkide kaybettiğiniz saçlarınız için etkili olabilir ama tabi finaterid yan etkilerini araştırmanızı öneririm,

Mete

Mete

Üye
Öncelikle toppik kullananlar ile ilgili bir kaç detay vermek daha sonra da özel günlerimde toppik saç tozu kullanan bir arkadaşınız olarak neler yaptığımı nasıl bir sonuç aldığımı anlatmak paylaşmak istiyorum. Toppik saç tozu düğün ve özel günlerde benim açımdan o günü iyi geçirmeme neden oluyor :) kendimi çok gür saçlı bol bol güzel fotolar çekilebiliyorum. Saçlarım erken yaşlarda seyrelmeye başladığı için ister istemez toppik kullanmak zorunda hissettim. Toppik kullanımı ile ilgili öncesi ve sonrası diye resim eklemek istiyorum aradaki sonucu görmeleri için hangi marka kullandığımı yazmak istemiyorum özelden soran olursa bilgi verebilirim. Hatta neler yapması gerekiyor nasıl kullanması gerekiyor konuda soran olursa aklıma gelmyenleri sizin sorularınıza yardımcı olabilirim.

kendi çektiğim resimlerimi ekliyorum

PtC7Vwu.jpg

zxcnQ8NT.jpg
Resimleri göremedim ? Toppik kullanımı öncesi sonrası?

E

erco

Üye
Toppik kullananlar özel günlerde kullanmalı, sürekli kullanım kişiyi rahatsız edebilir psikolojik olarak sürekli aynı saç olması içinde olur. İçeriğinde ne olduğunu bilmem genelde çin den geliyor toppik gibi ürünler,

L

Levent

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saç ekimi sonrası veya saç ekimi öncesi toppik rahatlıkla kullanılabilir belirli bir süre geçmesi gerekiyor seyrek saçların geçici kurtarıcısı toppik bakın resimlerde ne kadar net özel günler için birebir bunlar benim kendi saçım

Ekli dosyalar

• toppik kullanımı sonrası.jpg
    toppik kullanımı sonrası.jpg
    255.8 KB · Gösterim: 83
  • toppik kullananlar.jpg
    toppik kullananlar.jpg
    444.3 KB · Gösterim: 93
  • toppik.jpg
    toppik.jpg
    299.8 KB · Gösterim: 82
E

erco

Üye
saç ekimi sonrası veya saç ekimi öncesi toppik rahatlıkla kullanılabilir belirli bir süre geçmesi gerekiyor seyrek saçların geçici kurtarıcısı toppik bakın resimlerde ne kadar net özel günler için birebir bunlar benim kendi saçım
Hocam markası nedir? Toppik kullandığın markası

L

Levent

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son zamanlarda arkadaşlar topik kullanımı baya arttırdım tadınıda çıkardım diyebilirim çünkü arka taraf çok seyrek olduğu için fotoğraflarda falan çok farklı geliyordu ışık altında falan şimdi gayet güzel.

R

Rıza

Üye
Arkadaşlar merhaba fixdep diye bir ürün duydum reklamını her yerde görüyorum pudra şeklinde uygulama videolarını gördüm gerçekten anlatıldığı kadar varmı birde yağmurda falan çıkmıyor diyorlar bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilirmi ??

C

Chappia

Üye
saç ekimi sonrası toppik kullanımı ortalama 1 ay sonra yapabilirsiniz, genel seyreklik için.

B

Berkay

Üye
Toppik saç döker mi sorusu bir çok kullanıcının merak ettiği bir durum benim tavsiyem kullandıktan sonra hemen saçlarını yıkasınlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt