Topikal Sildenafil saç dökülmesi önlemek için kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Punisher
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 430
  • Cevap 1

Topikal Sildenafil saç dökülmesi önlemek için kullanılır mı?

1
Sildenafil'in topikal bir versiyonunu kafa derisi, anjiyogenez ve saçın yeniden büyümesi üzerindeki etkisi üzerine okuduğum yeni bir çalışma göz önüne alındığında, kafa derisi üzerinde test etmek istiyorum. Sildenafil hapları toz yaparak %1 konsantrasyon elde etmek için, hangi çözücüleri kullanmam gerekir?
1 6
1
Saç dökülmesi çözümleri için yeni içerikler gelişmeler mevcut ilk defa duyuyorum
P

Punisher

Üye
Sildenafil'in topikal bir versiyonunu kafa derisi, anjiyogenez ve saçın yeniden büyümesi üzerindeki etkisi üzerine okuduğum yeni bir çalışma göz önüne alındığında, kafa derisi üzerinde test etmek istiyorum.

Sildenafil hapları toz yaparak %1 konsantrasyon elde etmek için, hangi çözücüleri kullanmam gerekir?

L

Levent

Üye
Saç dökülmesi çözümleri için yeni içerikler gelişmeler mevcut ilk defa duyuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
58
Çevrim içi ziyaretçiler
93
Toplam ziyaretçi
151

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt