Topikal dutasterid losyon kullananlar baksın?

• Konuyu başlatan kelboy
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 3

Topikal dutasterid losyon kullananlar baksın?

1
Günde 1 mg proscar ilacı oral olarak alıyorum yaklaşık 5 ay oldu kullananalı saçlarımda pek bi faydasını görmedim açıkcası acaba bendemi işe yaramıyor yoksa kullanım süresimi az 5 ayda en azından saçlarımın dökülmesini azaltması gerekmezmiydi. Avodart ilacı kullanmayı düşünüyorum ama pek cesaret edemiyorum topikal olarak minoxla birlikte ekstradan karıştırmak istiyorum minoxun içine kaç kapsül boşaltırsam etkili olur topikal kullanımda da oral kullanım kadar etkili olur mu?
3 6
1
PRP tedavisi gibi uygulanırsa belki sonuç verebilir diğer türlü tropikal olarak uygulamak biraz zor etki alırsınız.
K

kelboy

Üye
Günde 1 mg proscar ilacı oral olarak alıyorum yaklaşık 5 ay oldu kullananalı saçlarımda pek bi faydasını görmedim açıkcası acaba bendemi işe yaramıyor yoksa kullanım süresimi az 5 ayda en azından saçlarımın dökülmesini azaltması gerekmezmiydi. Avodart ilacı kullanmayı düşünüyorum ama pek cesaret edemiyorum topikal olarak minoxla birlikte ekstradan karıştırmak istiyorum minoxun içine kaç kapsül boşaltırsam etkili olur topikal kullanımda da oral kullanım kadar etkili olur mu?

rooney43

rooney43

Üye
yakın zamanda bende tedavi düşünüyorum acaba yaşınız kaçtı?

MORDOR

MORDOR

Moderatör
Dutasteride losyonu eskiden çok deneyen oldu pek bir sonuç çıkmadı bir kutu katsan bile losyon formu için etken madde oranı düşük seviyede kalıyor ama illa denemek istersen dermaroller ile dene. Kafa derisinden normalde deri altındaki kıl köklerine hücreye zor gidiyor. Dermaroller ile kafa derisine uygulama yap kan dolaşımını hızlandırır ve deride minimal kanallar açarak dutasteridin hücreye iletilmesini kolaylaştırır.

C

Chrisis

Üye
PRP tedavisi gibi uygulanırsa belki sonuç verebilir diğer türlü tropikal olarak uygulamak biraz zor etki alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
35
Çevrim içi ziyaretçiler
57
Toplam ziyaretçi
92

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt