Topikal Anti Androjen Kullananlar

• Konuyu başlatan Punisher
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 688
  • Cevap 3

Topikal Anti Androjen Kullananlar

1
Arkadaşlar saç dökülmesini önlemek için en etkili düşündüğüm tedavi yöntemi. Oral finasterid DHT'yi inhibe ediyor ama saç derisinde testoyu artırıyor bu yüzden bazı kişilerde finasteride no-responderların saçları dökülmeye devam ediyor. Saç derisinde testosteron bloke etmek için anti androjen losyon kullanmak gerek. Gerçektende finasteridin veya dutasteridin işe yaramadığı kişilerde topikal anti androjen kullanmasıyla saçların dökülmesi duruyor hatta dökülen saçlar bile çıkıyor. Topikal anti androjenler genelde yan etki yapmıyor ama oral finasterid ciddi derecede yan etki görenler var. Bu konuyu araştırıyorum finasterid çoğu kişide işe yaramıyor özellikle ön bölgelerde saç çıkaracak işe yarar losyonlar bakıyorum. Yada en mantıklısı saç ekimi yaptırıp oral finasterid ile yola devam etmek zira finas tepelerdeki saçları %100 korur önleride ekimle hallederiz diye düşünebilirim.
3 6
1
Topikal anti androjen losyonda çok etkili değil 2 yıldır kullanıyorum dökülmeyi azalttı ama saç çıkardığını söyleyemem
P

Punisher

Üye
Arkadaşlar saç dökülmesini önlemek için en etkili düşündüğüm tedavi yöntemi. Oral finasterid DHT'yi inhibe ediyor ama saç derisinde testoyu artırıyor bu yüzden bazı kişilerde finasteride no-responderların saçları dökülmeye devam ediyor.

Saç derisinde testosteron bloke etmek için anti androjen losyon kullanmak gerek.

Gerçektende finasteridin veya dutasteridin işe yaramadığı kişilerde topikal anti androjen kullanmasıyla saçların dökülmesi duruyor hatta dökülen saçlar bile çıkıyor.
Topikal anti androjenler genelde yan etki yapmıyor ama oral finasterid ciddi derecede yan etki görenler var.

Bu konuyu araştırıyorum finasterid çoğu kişide işe yaramıyor özellikle ön bölgelerde saç çıkaracak işe yarar losyonlar bakıyorum. Yada en mantıklısı saç ekimi yaptırıp oral finasterid ile yola devam etmek zira finas tepelerdeki saçları %100 korur önleride ekimle hallederiz diye düşünebilirim.

L

lastmorn

Üye
Oral kullanırken topikal antiandrojene gerek yok bence

P

Panelist

Üye
Önlerde işe yarayacak losyonlar minoxidil, östrojen, asetil tetrapeptit-3, ru58841 bunların etkileri yüksek

S

Sliper

Üye
Topikal anti androjen losyonda çok etkili değil 2 yıldır kullanıyorum dökülmeyi azalttı ama saç çıkardığını söyleyemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
38
Toplam ziyaretçi
67

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt