C
Celesta
Üye
Merhaba, evde kendim topical finasteride ve minoxidil karışımı hazırladım ve bunun için bir siteden yararlandım. Baz olarak Minoxil Forte %5 kullanıyorum. Ancak aklıma bir soru takıldı: Minoxil Forte'nin her 1 ml'si %5 mi içeriyor, yoksa toplamda 2 ml'de %5 oranında mı aktif madde bulunuyor?
Karışım için bu siteyi kullandım.
perfecthairhealth.com
Ayrıca dermaroller uygulamasından sonra bu karışımı direkt olarak saç derime sürüyorum. İlginç bir şekilde herhangi bir yanma hissi oluşmuyor. Daha önce eczaneden aldığım bir karışımı kullandığımda ciddi bir yanma hissi oluyordu. Minoxidilleri rastgele bir eczaneden temin ettim ve bu durum sahte olabileceği şüphesini aklıma getirdi. Sizce dermaroller sonrası minoxidil kullanırken yanma hissi normal midir? Sizin deneyimleriniz nasıl?
Tavsiyeleriniz ve yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
Karışım için bu siteyi kullandım.
Topical Finasteride Calculator - Perfect Hair Health

Ayrıca dermaroller uygulamasından sonra bu karışımı direkt olarak saç derime sürüyorum. İlginç bir şekilde herhangi bir yanma hissi oluşmuyor. Daha önce eczaneden aldığım bir karışımı kullandığımda ciddi bir yanma hissi oluyordu. Minoxidilleri rastgele bir eczaneden temin ettim ve bu durum sahte olabileceği şüphesini aklıma getirdi. Sizce dermaroller sonrası minoxidil kullanırken yanma hissi normal midir? Sizin deneyimleriniz nasıl?
Tavsiyeleriniz ve yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.